Cum arată Marian Ceaușescu după ce a fost agresat în stradă de șoferul lui Dumitru Dragomir

Cum arată Marian Ceaușescu după ce a fost agresat în stradă de șoferul lui Dumitru Dragomir
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Noiembrie 2022
Data actualizare: 09 Noiembrie 2022
Un incident revoltător și condamnabil a avut loc în seara zilei de 08 noiembrie 2022, pe Calea Victoriei din Capitală: Dumitru Dragomir a fost așteptat în fața unei televiziuni de știri de către Marian Ceaușescu, bărbat care îl agresa verbal.

Dacă inițial Mitică Dragomir nu a vrut să iasă din clădire, pentru a nu se intersecta cu protestatarul, până la urmă fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a părăsit sediul televiziunii și a intrat într-un conflict fizic cu Marian Ceaușescu.

Inițial, în altercație au fost implicați doar Dumitru Dragomir și Marian Ceaușescu, însă apoi au mai intervenit doi bărbați care l-au apărat pe protestatar, dar și șoferul lui Mitică Dragomir, care și-a apărat șeful.

„M-au așteptat trei. Nu mi-au dat voie să urc în mașină. Și unul cu un câine... Mi-a sfâșiat pantalonul și m-a mușcat câinele de picior. Și unul m-a înțepat cu... cred că avea o șurubelniță sau cum se numește. Aia mă doar un pic. Și m-a mușcat câinele. M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile... După ce că mă luați la bătaie, nu mă lăsați nici să plec acasă? Și a pus un câine să mă muște... Un nebun”, a spus Dumitru Dragomir la B1, după incidentul violent.

La aproximativ 12 ore după incident, protestatarul a mers la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML), pentru a-și scoate certificat medico-legal, și s-a filmat pe Facebook de acolo. 

„Am fost la INML să îmi scot certificat medical. Am să fac plângere la poliție împotriva lui Mitică Dragomir, pentru că l-a instigat pe șoferul lui să mă lovească. Așa arăt după întâlnirea cu Mitică Dragomir și cu bodyguard-ul lui, care nu a suportat să fie criticat șeful lui, Mitică Dragomir. Sunt bine, sănătos, doar cu un pic... ochiul, așa, mă chinui să îl deschid, dar va trece. Am depus actele și peste 10 zile am să iau actul medico-legal și nu îi voi ierta. Nu le cer bani, că n-am nevoie de banii lor. Eu n-am ieșit în stradă să fac bani, am ieșit în stradă să critic politicienii”, a spus Marian Ceaușescu.

Vezi și: Averea ascunsă a familiei Addams
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies