Cum pot micii producători români să își vândă produsele oriunde în țară

Cum pot micii producători români să își vândă produsele oriunde în țară
Data publicarii: 15 Decembrie 2020
Data actualizare: 15 Decembrie 2020
Micii antreprenori locali care vor să își crească mai rapid afacerile își pot vinde marfa cu ușurință la nivel național prin intermediul celei mai mari platforme de shopping online din regiune și cu sprijinul gigantului eMAG.

Programul Deschide România a fost lansat de eMAG în urmă cu patru ani pentru a sprijini producătorii români. De atunci, programul a crescut constant și a ajuns în prezent piață de desfacere pentru mai mult de 2.000 de producători autohtoni din toate județele țării care vând în acest moment peste 1 milion de produse romanești.

Comercianții înscriși în program program beneficiază de un regim special de comisioane, iar produsele au o etichetă specială, ca oamenii să le identifice mai ușor produsele românești.

Zilnic, mai bine de 500.000 de clienți intră pe platforma eMAG Marketplace ca să cumpere haine, produse pentru casă sau chiar jucării pentru copii, fabricate integral la noi în țară.

Doar anul trecut, programul Deschide România a generat peste 200.000 de comenzi, în valoare de peste 13 milioane de lei, un avans de 20% față de 2018.În topul vânzărilor sunt comercianți din județele: București, Cluj, Ilfov, Iași și Brașov.

Cine poate să vândă prin programul Deschide România

În acest program se pot înscrie companiile care au avut în ultimul an o cifră de afaceri de cel mult 500.000 de lei și care desfășoară de producție, cu excepția celor din domeniul alimentar.

O condiție importantă este ca orice produs propus spre comercializare pe platforma Deschide România trebuie să fie fabricat exclusiv în România.

Citește mai multe pe stirileprotv.ro ce condiții trebuie să îndeplinească antreprenorii care se înscriu în programul Deschide România.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies