Cum reușește un club de striptease să își continue activitatea în plină pandemie de coronavirus

Cum reușește un club de striptease să își continue activitatea în plină pandemie de coronavirus
Data publicarii: 12 Mai 2020
Data actualizare: 12 Mai 2020
Cluburile de striptease din SUA s-au închis pentru o perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de coronavirus, dar unele cluburi inovează pentru a menține dansatorii angajați și pentru a le merge afacerea.

Lucky Devil Lounge din Portland, Oregon, a transformat serviciul de preluare a alimentelor într-un club de striptease dar prin drive-thru, astfel încât clienții să se poată bucura de un spectacol deplin în timp ce-și iau mâncarea în siguranța mașinii lor, a raportat Oregoniana.

Clienții care comandă mâncare de la Lucky Devil pot plăti 30 de dolari per șofer (plus 10 dolari pentru orice pasager din mașină) pentru a folosi drive-ul și pentru a viziona un spectacol. 

Dacă plătesc serviciul - „Food 2 Go-Go” - clientul poate urmări stripperitele dansând în timp ce așteaptă ca mâncarea să-i fie adusă de una dintre fete. Majoritatea serviciilor durează cât durata unei melodii.

"Dansatorii câștigă bani. Toți cei care vin sunt pregătiți, înregistrează video-uri și aruncă bani. Este interesant când atâția oameni fericiți să vadă aceste fete dansând", a declarat patronul Lounge, Shon Boulden, pentru The New York Post .

 


 

Boulden a declarat pentru The New York Post că serviciul a fost numit pentru prima dată „Boober Eats”, dar și-a schimbat numele în Lucky Devil Eats, după ce Uber și-a încheiat activitatea cu restaurantul.

Prețurile la alimente sunt aproximativ aceleași, iar afacerea se dezvoltă, potrivit lui Boulden. 

"Fiecare afacere mică simte această pandemie și noi suntem doar o altă afacere mică", a declarat Boulden pentru The Oregonian. „Am reușit doar să creăm această nișă și a funcționat”.

Foto: Getty

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies