Dă-i șansa copilului tău să fie viitorul campion la fotbal!

Dă-i șansa copilului tău să fie viitorul campion la fotbal!
Citeste mai mult despre: cupa Tymbark, fotbal,
Data: 15 Octombrie 2019
Marți seară, în direct la PRO TV, echipa națională de fotbal a României va juca împotriva Norvegiei.

 

Citește și

În marea luptă a finalului de an, echipa condusă de Cosmin Contra va fi susținută, din tribune, de peste 30.000 de copii. Astfel, România doboară recordul UEFA all-time, care este de 22.000 de copii-spectatori, de la meciul din Europa League dintre Partizan Belgrad și Az Alkmaar.

Viitorul fotbalului depinde de cei mici, iar acest lucru este demonstrat și de participarea într-un număr impresionat al elevilor la turneul național rezervat celor între 6 și 12 ani, băieți și fete.

De exemplu, anul trecut, 131.580 de copii - o premieră în istoria competițiilor de fotbal pentru copii din România - au participat la Cupa Tymbark Junior.

Spectacolul continuă și anul acesta, încrierile începând  cu data de  1 octombrie și încheindu-se pe 1 decembrie. Regulamentul și mai multe detalii privind participarea, inclusiv formularul de înscriere, sunt disponibile pe site-ul http://www.cupatymbark.ro, la sectiunea regulament 

Ca și până acum, Cupa Tymbark Junior va fi organizată pentru trei categorii de vârstă:

• U8 (clasele 0-II, 6-8 ani, băieți și fete născuți/născute în 2011 și mai mici)

• U10 (clasele III-IV, 9-10 ani, băieți și fete născuți/născute în 2009 și mai mici)

• U12 (clasele V-VI, 11-12 ani, băieți și fete născuți/născute în 2007 și mai mici)

Competiția va debuta în decembrie cu faza pe clasă, școală și liceu și va continua cu etapele pe localitate, pe județ/sectoare, zonale (faza finală pentru U8) și turneul final. La această ultimă fază, în mai/iunie 2020, vor participa cele mai bune 32 de echipe din toată țara, U10 și U12, băieți și fete.

Competiția este organizată de Federația Română de Fotbal și Maspex Romania, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies