Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români, ar fi murit în accidentul aviatic din Milano

Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români, ar fi murit în accidentul aviatic din Milano
Citeste mai mult despre: dan petrescu, accident, avion, Milano,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Octombrie 2021
Data actualizare: 03 Octombrie 2021
3 octombrie a fost o zi neagră pentru o familie de români și pentru mai mulți italieni: un avion privat în care s-ar fi aflat Dan Petrescu, despre care Ion Țiriac a spus în nenumărate rânduri că este cel mai bogat român, s-a prăbușit în Milano.

Potrivit informațiilor oferite de cei de la Adevărul, în avion se aflau Dan Petrescu și soția lui, aeronava fiind pilotată de fiul lor în vârstă de 30 de ani. Avionul s-ar fi prăbușit peste o locuință aflată la periferia orașului Milano, lângă o stație de metrou.

Din păcate, la bordul aeronavei nu se aflau doar cei trei români, ci și alte cinci persoane, toți fiind declarați morți, după cum notează sursa citată. Din fericire, în locuința peste care s-a prăbușit avionul nu se afla nimeni, deoarece aceaste se afla în renovare.

Publicațiile financiare din România au notat de-a lungul timpului că Dan Petrescu, afacerist care a fost partener cu Ion Țiriac imediat după Revoluție în afacerile auto și cele imobiliare, a părăsit țara noastră, cu destinația Germania.

Din câte se pare, Dan Petrescu avea o avere de peste 1 miliard de euro, iar avionul în care se afla fusese achiziționat împreună cu Vladimir Cohn, cunoscut și sub numele de Vova Cohn, fost acționar la Dinamo București.

Denumit și „Miliardarul din umbra”, Dan Petrescu nu are nicio legătură de rudenie cu antrenorul de la CFR Cluj, fostul internațional fiind în România la ora accidentului și pregătind meciul contra lui Gaz Metan Mediaș.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Elon Musk divorțează!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies