Decizie șocantă luată de Kim Jong-un. Liderul nord-coreean vrea să confiște câinii oamenilor pentru a-și hrăni populația

Decizie șocantă luată de Kim Jong-un. Liderul nord-coreean vrea să confiște câinii oamenilor pentru a-și hrăni populația
Citeste mai mult despre: Kim Jong Un, caini, mancare,
Data: 18 August 2020
Kim Jong-Un a dispus confiscarea câinilor crescuţi ca animale de companie din capitala Phenian, astfel încât carnea lor să poată fi trimisă în restaurante.

Mișcarea liderului nord-coreean este considerată ca fiind orientată spre a face față deficitului de hrană și, de asemenea, pentru că el consideră că animalele de companie reprezintă „decadența” occidentală, potrivit The Sun.

Citește și

O sursă citată de Chosun Ilbo a spus că unii dintre câini sunt trimiși la restaurante. „Oamenii obişnuiţi cresc porci şi animale în gospodăriile lor, dar oficialii de rang înalt şi oamenii înstăriţi cresc câini drept animale de companie, iar acest lucru a stârnit unele resentimente printre clasele inferioare. Autoritățile au identificat gospodăriile cu câini de companie și îi oblige pe oameni să le dea sau le confiscă cu forța”.

Carnea de câine este populară în unele părți din China și în Peninsula Coreeană, deși consumul este în declin în Coreea de Sud.

Săptămâna trecută, Kim Jong-un a spus că va refuza ajutorul extern pentru a ajuta Coreea de Nord să facă față crizei provocate de coronavirus.

Sursă foto: Getty 

Vezi și: Care versiune e mai bună? Marvel sau Kardashian?

FULLSCREEN
Decizie șocantă luată de Kim Jong-un. Liderul nord-coreean vrea să confiște câinii de companie pentru a hrăni populația
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies