Disney sărbătorește pentru prima oară ”Săptămâna internațională a prințeselor”

Disney sărbătorește pentru prima oară Săptămâna internațională a prințeselor
Citeste mai mult despre: Disney, printese,
Data publicarii: 23 August 2021
Data actualizare: 23 August 2021
Disney dă startul primei Săptămâni Internaționale a Prințeselor, menite să inspire mici acte de bunătate și curaj în întreaga lume. 

Cu această ocazie, Disney va crea 45.000 de „Clipe de Neuitat” pentru copiii izolați și grav bolnavi din spitalele și instituțiile de îngrijire din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Activitatea face parte din “Marea Sărbătoare a Prințeselor”, o inițiativă globală Disney care promovează curajul si bunătatea în rândul copiilor și care este inspirată de Prințesele și Reginele Disney.

În cadrul Săptămânii Internaționale a Prințeselor, derulate în intervalul 23-29 august, Disney va livra 45.000 de pachete de activități copiilor grav bolnavi din spitale și instituții de îngrijire din EMEA, ca parte a angajamentului Disney de a oferi alinare și inspirație celor care au nevoie. Astfel de pachete inspirate de aventurile prințeselor Disney, vor ajunge și în România, la copiii internați în Institutul Oncologic Fundeni și Institutul Clinic Fundeni, cu sprijinul Asociației Magic. 

Fiecare pachet conține o broșură cu noi aventuri ale prințeselor Disney, precum și activități artistice și de creație care ajută la creșterea încrederii în sine și încurajează faptele bune. Pachetele sunt special create în colaborare cu MediCinema, partener pe termen lung în acțiuni de caritate, și sunt menite să amelioreze sentimentul de izolare, stres și anxietate în rândul copiilor și familiilor aflate în instituții de îngrijire, oferindu-le clipe de neuitat.

 

Înițiativa este inspirată de un studiu comandat de Disney privind curajul și bunătatea. Acesta arată că parintii și copiii consideră că bunătatea este cea mai importantă calitate în viată, urmată de curaj. De asemenea, cercetarea arată ca părinții apelează deseori la personaje de încredere, cum ar fi prințesele și reginele Disney, pentru a-i învăța pe copii lecții și valori importante de viată. 

În plus, între 23-29 august Disney Channel îi invită pe copii în fiecare zi de la 18:00 să urmăreasca aventurile eroice ale Prințesei Rapunzel în trei episoade consecutive din „Aventura încâlcită a lui Rapunzel”. Iar cei mai mici dintre telespectatori pot urmări în această săptămână, în fiecare zi de la 10:30 episoade speciale cu Prințesa Sofia I la Disney Junior. 

 

Despre “Marea Sărbătoare a Prințeselor”

”Marea Sărbătoare a Prințeselor” este o inițiativă globală dedicată curajului și bunătății, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. Poveștile prințeselor și reginelor Disney continuă să farmece și să ofere lecții valoroase generațiilor viitoare. Acestea ne învață să nu judecăm o carte după coperta sa, să nu ne temem să mergem dincolo de recif. Ele susțin că avem puterea de a depăși toate temerile. Ele arată că soarta este în mâinile noastre și că putem schimba lumea din jurul nostru prin acte de bunătate și curaj. Acestea sunt lecții care merită sărbătorite! 

 

Cum arată noul hotel Marvel de la Disneyland Paris
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!