Doi americani, soț și soție, s-au stins din viață de Covid-19 la distanță de 6 minute

Doi americani, soț și soție, s-au stins din viață de Covid-19 la distanță de 6 minute
Adrian și Stuart Baker (medalion) au murit la spital. FOTO: gofundme.com
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Aprilie 2020
Căsătoriți vreme de 51 de ani, Adrian și Stuart Baker au murit împreună, într-un interval de 6 minute.

Toți cunoscuții îi plâng acum pe Adrian și Stuart Baker, care s-au stins din viață pe 29 martie, unul după celălalt. Singura mare consolare a familiei este aceea că au ajuns amândoi în lumea de apoi, cum și-au dorit.

Citește și

Cei doi au fost căsătoriți vreme de 51 de ani și au locuit în Boyton Beach, Florida, informează CNN. Niciunul dintre ei nu avea probleme de sănătate, însă au început să se simtă său în primele zile ale lunii martie.

Duminică, 29 martie, amândoi s-au stins din viață din cauza Covid-19, la 6 minute unul de celălalt.

Fiul lor, agentul sportiv Buddy Baker, a anunțat decesul părinților pe Twitter. Nepoții celor decedați au demarat o campanie online de strângere de fonduri în vederea constituirii unui fond special. Destinat finanțării studiilor viitorilor studenți orginari din cartierul bunicilor, fondul va asigura, în fiecare an, cheltuielile de școlarizare ale unui tânăr.

Citește și: Coronavirus: Numărul de decese a început să scadă în Italia și Spania


Buddy Baker. FOTO: Twitter

Totodată, o parte importantă a sumelor colectate din donații va fi folosită pentru susținerea eforturilor de identficare a unui tratament pentru Covid-19. Pe platforma online gofundme.com s-au strâns deja peste 26.000 de dolari, mai mult decât își propuseseră inițiatorii campaniei.

Sperăm că oamenii vor auzi povestea noastră și că îi va motiva să facă ceea ce trebuie. Făcând asta, poate nu-i vor afecta pe ei sau pe familiile lor, dar poate vor reuși să ajute alte familii să nu îndure durerea și agonia pe care eu, sora mea și copiii noștri, dar și restul familiei noastre, le suportăm acum”, a spus Buddy Baker pentru sursa citată.

Cei doi soți decedați, în vârstă de 72 și 74 de ani, au fost înmormântați doar în prezența copiilor lor. Rudele au participat virtual la ceremonie, cu ajutorul unei transmisii live pe rețelele sociale.

Fotografii: gofundme.com/Twitter/Shuttersctock

Vezi și VIDEO: Când facem bine, #NeFacemBine. Mihai Mărgineanu: „Sunt genul ăla de bătrân care are impresia că tinerii ne vor salva”

  

FULLSCREEN
Doi americani, soț și soție, s-au stins din viață de Covid-19 la distanță de 6 minute
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies