Doi frați din Germania au făcut patru copii împreună, iar acum se luptă să facă incestul legal

Doi frați din Germania au făcut patru copii împreună, iar acum se luptă să facă incestul legal
FOTO: DocumentaryObscura YouTube
Citeste mai mult despre: frati Germania, frati incest,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Mai 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Doi frați care au fost despărțiți la naștere s-au întâlnit după 20 de ani și s-au îndrăgostit unul de celălalt. Au întreținut relații intime, în urma cărora au rezultat patru copii. Cei doi, care spun că se iubesc, vor să dezincrimineze incestul, pentru ca toată lumea să-i accepte în societate.

Patrick Stübing (44 de ani) a fost adoptat pe când era copil și n-a mai știut nimic de sora lui mai mică vreme de peste 20 de ani. Când a întâlnit-o pe Susan (37 de ani), sora lui biologică, cei doi s-au îndrăgostit pe loc.

Între 2001 și 2005, ei au făcut patru copii, dintre care doi sunt cu dizabilități. 

Nici măcar nu știam că facem ceva greșit atunci când am început să devenim intimi. Nu ne gândeam să folosim prezervativul. Nu știam că e ilegal să ne culcăm unul cu celălalt”, a spus Patrick, conform Daily Mail, despre începuturile relației lor neobișnuite.

În octombrie 2001, la vârsta de doar 16 ani, Susan a născut primul lor copil, un băiat. În vârstă de 20 de ani, Erik abia poate să meargă și să vorbească. Sarah, cel de-al doilea copil al lor, are un handicap similar.

Fiindcă relația lor este considerată ilegală de legislația germană, cei doi au făcut eforturi să ascundă adevărul: ea a născut acasă, în baie, și amândoi neagă existența dizabilităților pe care le au copiii lor.

Nu ne simțim vinovați pentru ce s-a întâmplat între noi. Vrem ca legea care incriminează incestul să fie abolită”, a spus cu ceva vreme în urmă Patrick.

FOTO: Action Press/Shutterstock via Daily Mail

Cei doi au fost judecați pentru incest, în 2002, la scurt timp după ce s-a aflat că au făcut un copil împreună. El a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, iar ea, pe atunci în vârstă de 17 ani, a fost plasată în grija asistenților sociali.

După ce au făcut alți doi copii, instanța de judecată l-a condamnat pe Patrick la zece luni de închisoare cu executare, apoi la doi ani și jumătate, pentru recidivă.

În ciuda măsurilor restrictive pe care statul le-a luat împotriva lor, Susan și Patrick spun că se iubesc. „Nu ne-am cunoscut în copilărie. Ne-am îndrăgostit când am ajuns adulți, iubirea noastră este reală. Nu putem face nimic în privința asta”, au spus cei doi, care au pierdut procesul pentru dezincriminarea incestului.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!