Două echipe. O singură națională. O singură televiziune! Contra și Rădoi sună adunarea pentru EURO, în direct la PRO TV

Două echipe. O singură națională. O singură televiziune! Contra și Rădoi sună adunarea pentru EURO, în direct la PRO TV
Citeste mai mult despre: Euro, Contra, Radoi,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 07 Octombrie 2019
Visul european se trăiește la PRO TV, care a pregătit o săptămână inedită de fotbal. Două generații, o singură națională și un singur vis: calificarea la EURO. 

Naționala de seniori continuă lupta în grupa F pentru calificarea la EURO 2020, în timp ce puștii lui Rădoi pregătesc un nou asalt: EURO 2021.

România U21 va întâlni Ucraina pe 10 octombrie și Irlanda de Nord pe 14 octombrie!

Spectacolul fotbalistic începe joi, 10 octombrie, de la 20:30, în direct la PRO TV, când noua generație de la tineret România U21 atacă Ucraina U21 - campioană mondială U20 anul trecut cu această generație - și promite răzbunare pentru calificarea ratată în urmă cu un an. Actuala generație U21 a Ucrainei a lăsat România în lacrimi, eliminând tricolorii din cursa pentru EURO U19 în ultimul minut al prelungirilor, într-un meci disputat la Ploiești. România a început cu o înfrângere drumul spre EURO 2021, 1-2 în Danemarca. Însă noua generație U21, construită de Mirel Radoi, speră să întoarcă soarta calificării în favoarea ei cu 6 puncte câștigate contra Ucrainei și a Irlandei de Nord. 

Drumul naționalei spre EURO 2020 continuă la PRO TV! 

Sâmbătă, 12 octombrie, Feroe – România și marti, 15 octombrie, România – Norvegia, în direct la PRO TV!

După înfrângerea cu Spania și meciul neconvingător cu Malta, România revine în calificările pentru EURO 2020 cu un obiectiv clar: 6 puncte din partidele cu Feroe și Norvegia. Echipa lui Contra are avantajul că dispută acasă meciurile decisive cu Norvegia și Suedia, care sunt finalele toamnei pentru România în cursa pentru locul 2 în grupa preliminară. Marea problemă a lui Contra și a jucătorilor săi va fi lipsa suporterilor de pe stadion la meciul cu Norvegia, după ce UEFA a pedepsit România în urma incidentelor de la jocul cu Spania. România are 7 victorii din 7 meciuri cu Feroe, iar statistica arată că de câte ori am câștigat cu Feroe, ne-am calificat la turneele finale - ultima dată la EURO 2016. Fără victorie, șansele de calificare scad dramatic, avem nevoie de toate punctele în ultimele 4 meciuri cu Feroe, Norvegia, Suedia și Spania.

Toată România vede România! Bucurați-vă de fotbal!

FULLSCREEN
Două echipe. O singură națională. O singură televiziune! Contra și Rădoi sună adunarea pentru EURO, în direct la PRO TV
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO