Dovada că se poate: Wuhan, orașul de la care a pornit coronavirusul, a raportat ZERO cazuri

Dovada că se poate: Wuhan, orașul de la care a pornit coronavirusul, a raportat ZERO cazuri
Citeste mai mult despre: coronavirus, wuhan, zero cazuri,
Autor: Doina Goanta
Data: 19 Martie 2020
În vreme ce Europa este copleșită de numărul din ce în ce mai mare de cazuri de coronavirus, cea mai bună veste a zilei vine din China: oficialii chinezi ai anunțat că în Wuhan nu a mai fost raportat niciun caz nou de coronavirus.

Ministrul Sănătății din China a dat o veste menită să ridice moralul în întreagă lume și să arate că noul coronavirus poate fi învins. Ce-i drept, în China măsurile luate au fost draconice, iar cetățenii chiar le-au respectat... spre deosebire de România. În plus, în China s-a și testat foarte mult, în vreme ce în unele țări europene, cum ar fi Anglia, testarea se face doar în anumite condiții. 

Astfel oficialul chinez a menționat că în provincia Hubei, de unde a pornit epidemia de coronavirus, nu a mai fost înregistrat niciun caz nou. În ultimele 24 de ore, au fost raportare 34 de noi cazuri în China, însă toate venite din afara țării.

Citeste si: China, victorie împotriva coronavirusului! Care este situația actuală în țara cu peste 80.000 de oameni infectati


infectați China a început, de curând, să renunțe la o parte din restricțiile impuse, însă cei care ajung în țară din alte state trebuie să intre obligatoriu 14 zile în carantină.

Peste 70.000 de oameni au fost externați din spitale, însă 7263 sunt în continuare sub tratament.

Specialiștii sunt de părere că vor scapă de coronavirus, în China, la sfârșitul lunii martie. 


FULLSCREEN
Dovada că se poate: Wuhan, orașul de la care a pornit coronavirusul, a raportat ZERO cazuri
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies