Draga Olteanu Matei a murit! Marea actriță era internată la terapie intensivă de aproximativ o săptămână

Draga Olteanu Matei a murit! Marea actriță era internată la terapie intensivă de aproximativ o săptămână
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Noiembrie 2020
Data actualizare: 18 Noiembrie 2020
Marea actriță Draga Olteanu Matei a murit la vârsta de 87 de ani, după ce în ultimele săptămâni a avut mai multe probleme de sănătate.

Actrița se afla internată în Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, după ce săptămâna trecută fusese mutată din Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Cei care au anunțat că Draga Olteanu Matei a murit au fost medicii spitalului din Iași, care au afirmat că, în ciuda eforturilor depuse, actrița și-a pierdut viața în noaptea de marți spre miercuri.

„Testul COVID al pacientei de la Neamţ este negativ. Este la ATI pentru Clinica de Gastroenterologie şi Hepatologie. A fost tratată, sedată, investigată, este stabilizată în acest moment. Se fac eforturi ca starea ei să devină una stabilă în continuare. La început pacienta a comunicat cu echipa medicală, a dat date despre istoricul medical, despre tratament, apoi pentru investigaţii, pentru endoscopie a fost sedată şi este sub terapie intensivă în continuare”, afirma săptămâna trecută Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi. Din păcate, efortul medicilor a fost în zadar, iar Draga Olteanu Matei a murit.

foto: Agerpres

Vezi și: TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies