Duminică, Alex Dima ajunge în județul Prahova: „Și-au bătut joc de mediu. Nu le pasă că oamenii mor cu zile!”

Duminică, Alex Dima ajunge în județul Prahova: Și-au bătut joc de mediu. Nu le pasă că oamenii mor cu zile!
Citeste mai mult despre: Alex Dima, Romania, te iubesc!,
Data publicarii: 28 Februarie 2020
Data actualizare: 28 Februarie 2020
Duminică, de la ora 18:00, Alex Dima continuă campania „Județe la stăpân” cu unul dintre cele mai bogate județe din România: Prahova.

Valea Prahovei este printre primele opțiuni ale românilor atunci când vor să meargă la munte, devenind astfel cea mai aglomerată zonă turistică de la noi.

Județul Prahova are bogății naturale, investitori care au deschis sediile unor reprezentanțe internaționale și un potențial uriaș, însă a ajuns să fie un județ la stăpân. 

Alex Dima va prezenta duminică, la România, te iubesc!, cum județul este acaparat de grupuri de interese: „În goana lor după averi și putere au blocat proiecte europene, au pierdut finanțări de multe milioane de euro, i-au lăsat pe prahovenii din multe zone să trăiască fără apă și canalizare.

Și-au bătut și își bat joc de mediu, nu le pasă că aerul pe care îl respiră oamenii este extrem de poluat, că mor cu zile! La tot acest tablou se adaugă funcționarii din instituțiile statului, oameni care au învățat cum să-și paseze răspunderea de la unul la altul și să nu facă nimic.”, spune Alex Dima.

Canalizările din Azuga, Bușteni, Sinaia se deversează direct în râul Prahova, iar în râul Teleajen ajung deșeurile din canalizarea din Ploiești. Toate acestea și multe altele sunt dezbătute, pe larg, duminică de la 18:00, într-o nouă ediție România, te iubesc!.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!