Dumitru Stroie a murit într-un accident rutier. Interpretul avea 30 de ani

Dumitru Stroie a murit într-un accident rutier. Interpretul avea 30 de ani
Citeste mai mult despre: muzica populara, artisti romani, evenimente,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 Decembrie 2020
Data actualizare: 19 Decembrie 2020
Cunoscutul interpret de muzică populară, Dumitru Stroie a decedat vineri dimineață, în urma unui cumplit accident de mașină. 

Dumitru se întorcea de la Sibiu și ducea marfă pentru magazinele sale cu produse tradiționale din Capitală. 

El era căsătorit, de un an, cu o colegă cântăreață, Claudia Olariu. Îndurerat, nașul de cununie al acestora, artistul Sebastian Stan, a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare: 

Finul nostru drag Dumitru Stroie  a plecat astăzi în ceruri pentru a cânta în ceata îngerilor bucuria nașterii Mantuitorului Nostru. A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectuos atât cu familia sa cât și cu cei din jur. A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă”.  

”Viața e scurtă! Grăbiți-vă să iubiți!", spunea Dumitru Stroie. Acesta era motto-ul lui de pe pagina sa de Facebook. Și-a dorit foarte mult o familie, iar pentru asta a mers la mănăstire să se roage. Așa a cunoscut-o pe Claudia, iar la doar două luni de relație s-au căsătorit. 

Ne-a unit Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător. Am fost la Mănăstirea Găbud şi m-am rugat să îmi găsesc o fată, să îmi fac o familie cât mai repede. Am văzut-o acolo, iar părintele ne-a făcut cunoştinţă”, a povestit Dumitru pentru Click.

Sursă foto: Facebook, Instagram dumitru.stroie

Vezi și: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies