Ed Sheeran, vânzări-record de bilete în România, într-o singură zi

Ed Sheeran, vânzări-record de bilete în România, într-o singură zi
Citeste mai mult despre: Ed Sheeran, bilete, concert Romania,
Data: 28 Septembrie 2018
În primele ore de la punerea în vânzare a biletelor  la concertul Ed Sheeran, din 3 iulie 2019, de pe Arena Națională din București, s-au înregistrat vânzări record de 25.000 de bilete, iar numărul este în continuă creștere. 

În prima oră ,«ora de aur»,  s-au vândut aproape 17.000 de bilete, anunță organizatorii, iar categoria cu acces în picioare este Sold Out. 

Concertele artistului din Austria, puse în vânzare tot astăzi orele 12:00, sunt deja Sold Out, cu peste 60.000 bilete vândute.

Biletele la concertul Ed Sheeran București, al cărui partener media este PRO TV, se pot achiziționa doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.  

Vedeți mai jos mesajul video al lui Ed Sheeran pentru toți fanii din România!


Valoarea nominală a biletelor este:  ACCES GENERAL ÎN PICIOARE: 199 RON / ACCES PE SCAUNE: 399 RON și 299 RON plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim. 

Despre politica de vânzare a biletelor

Ed și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.

Toți clienții sunt îndemnați să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afișată pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revânzare neetică a biletelor, prețurile absurde și înșelarea fanilor, biletele la acest concert se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maximum 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate. La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

Pentru lista de întrebări și răspunsuri, vă rugăm accesați –  Edsheeran.com sau eventim.ro

FULLSCREEN
Ed Sheeran, vânzări-record de bilete în România, într-o singură zi
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO