Emanuel Roșu semnează capitolul România ’94, în cartea despre marile înfrângeri din fotbal From the Jaws of Victory

Emanuel Roșu semnează capitolul România rsquo;94, în cartea despre marile înfrângeri din fotbal From the Jaws of Victory
Data: 08 Decembrie 2020
Emanuel Roșu, content manager al site-ului Sport.ro, semnează capitolul despre evoluția echipei naționale a României la Campionatul Mondial din 1994, în cartea ”From the Jaws of Victory”.

Alături de jurnaliști de calibru, Emanuel Roșu semnează un capitol din ”From the Jaws of Victory”, o excelentă carte despre echipele de aur care, de-a lungul istoriei fotbalului, au fost atât de aproape de succesul suprem și, într-un final, au eșuat dramatic. Fiecare capitol spune o poveste diferită, fie că este vorba de Leeds Utd sau de dezamăgirea teribilă suferită de naționala Ungariei la campionatul din 1954.

Citește și

Colecția de povești este semnată de unii dintre cei mai apreciați jurnaliști spotivi. Iată ce spune Emanuel Roșu, pe blogul său:
From the Jaws of Victory’ e practic despre noi. Așa că nu puteam să lipsim… 

Aproape-ceva. Cum e sa fii la un centimetru, milimetru, un șut, un zgomot de bară distanță? O să vedeți dacă citiți cartea. Eu am scris despre România ’94 și sunt cel mai neinteresant din cuprins. Nu pentru că subiectul ar fi cel mai slăbuț (de fapt, e printre cele mai bune ever), ci pentru că niște superjurnalițti trec prin paginile cărții.

Scott Murray, John Ashdown, Andi Thomas, Patrick Barclay, Rob MacDonald, Daniel Chapman, Adam Bushby, Rob Langham, Stuart Fuller, Daniel Storey, Richard Hall, John Brewin, Daniel Gray, Michael Gibbons, Giancarlo Rinaldi, Terry Duffelen, Nicky Bandini, John Nicholson, Marcela Mora y Araujo, Brooks Peck, Filipe d’Avillez sau Neil Atkinson sunt în ‘From the Jaws of Victory”.


Emanuel Roșu, content manager la Sport.ro, este corespondentul în România al  World Soccer, scrie pentru Four Four Two din Anglia, Josimar din Norvegia și 11Freunde din Germania. Din 2011, votează pentru ‘Balonul de Aur’, unde reprezintă România la cel mai important trofeu individual acordat în fotbalul mondial. 

Vezi și: Cum aratau vedetele PRO TV acum 25 de ani?

FULLSCREEN
Emanuel Roșu semnează capitolul România ’94, în cartea despre marile înfrângeri din fotbal From the Jaws of Victory
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies