Este fotografia anului! Un nou-născut smulge masca doctorului, imediat după a fost născut

Este fotografia anului! Un nou-născut smulge masca doctorului, imediat după a fost născut
Citeste mai mult despre: imagine virala, bebelus masca,
Data publicarii: 18 Octombrie 2020
Data actualizare: 19 Octombrie 2020
O imagine a unui bebeluș nou-născut care încearcă să „îndepărteze” masca chirurgicală a medicului a devenit virală, în contextual pandemiei de coronavirus. 

Imaginea, împărtășită pe Instagram de medicul ginecolog din Emiratele Arabe Unite, Dr. Samer Cheaib, surpinde un nou-născut care își prinde mânuța în jurul măștii medicului.

Cu toții  așteptăm un semn că vom scoate masca în curând”, a scris dr. Cheaib în timp ce împărtășea imaginea pe Instagram și Facebook. Această imagine a medicului Samer Cheaib a devenit un simbol al speranței pentru un viitor mai bun.

Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a căror naștere a avut loc acum câteva săptămâni. Tatăl fericit m-a fotografiat ținând copiii. Al doilea a încercat să-mi smulgă masca și tatăl a simțit nevoia să surprindă acest moment. Imaginea e un semnal pozitiv și cred că îi face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea și zâmbetul vor funcționa pentru a spori imunitatea oamenilor și pentru a ajuta la combaterea pandemiei”, a mai spus doctorul.

Imaginea a devenit un virală pe rețelele de socializare, adunând milioane de „aprecieri”. Mulți l-au văzut ca pe un semn pentru un viitor mai bun, în timp ce alții au spus că a rezumat al anului 2020 .

Vom scoate cu toții masca în curând”, a scris o persoană, în timp ce alta a spus: „Aceasta ar trebui să fie fotografia anului 2020”. "Cea mai frumoasă imagine pe care am văzut-o. Sperăm că vom scăpa de măști în curând", a scris un alt internaut.

Pandemia, care a început la începutul acestui an, a introdus o nouă normalitate în lume, în care mai multe țări au impus purtarea măștilor chirurgicale. 

Sursă foto: Instagram dr.samercheaib

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: „Nu aș colabora niciodată cu... Bach!?”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies