Europa FM susține campania PRO TV “E.U. YES LA VOT”: ”Împreună, putem promova valorile comune”

Europa FM susține campania PRO TV E.U. YES LA VOT : Împreună, putem promova valorile comune
Citeste mai mult despre: Eu yes la vot, Europa FM,
Data publicarii: 22 Mai 2019
Data actualizare: 23 Mai 2019
Europa FM se alătura campaniei “E.U. YES LA VOT”, campanie lansată la începutul săptămânii trecute de PRO TV.

Vocile publice ale societății românești vor explica, la Europa FM, de ce votează pe 26 mai. Fiecare va vorbi despre experiența proprie și despre cum fiecare dintre noi poate contribui pentru o Românie europeană.

Citește și: Andreea Esca și Selly ies împreună la vot. ”Nu suntem toți la fel, dar suntem toți în Europa”

”Noi, aici, la Europa FM, am încurajat întotdeauna implicarea civică. Și, cum dreptul la vot este esențial pentru o societate democratică, ne-am mobilizat mereu pentru a ne îndemna ascultătorii să își exercite acest drept”, a declarat Andrada Burdălescu, director general Europa FM. 

”De această dată, am ales să susținem și noi campania “E.U. YES LA VOT” lansată de PRO TV pentru că împărtășim aceleași valori și credem că, într-un moment foarte important pentru noi ca națiune, este, de asemenea, extrem de important să transmitem un mesaj de unitate pentru apărarea valorilor democrației. Vocile noastre seamănă foarte mult. Atât Europa FM, cât și PRO TV sunt două instituții media profesioniste, respectate, în care românii chiar au încredere. Și suntem convinși că, împreună, putem promova și mai bine valorile noastre comune. Spuneam că e un moment crucial – știm bine, 26 mai este doar primul dintr-o serie de scrutinuri esențiale pentru viitorul țării, pentru foarte mulți ani de-acum înainte. Și de aceea considerăm că e cumva și datoria noastră să mai explicăm încă o dată de ce e important să votezi”. 

Anunțul că Europa FM se alătura PRO TV în campania “E.U. YES LA VOT” a fost făcut în această dimineață, la EuropaFM. 

”Dacă aveți un strop de încredere în noi și în colegii noștri de la PRO TV, încercați să vă gândiți dacă merită sau nu să ieșiți la vot. Noi vă spunem că merită, nu vă spunem, evident, cu cine să votați sau ce să votați sau în ce fel să votați. Asta e, evident, treaba voastră. Toate opțiunile politice legale sunt îndreptățite în țara asta. Vă spunem atât – ieșiți la vot, exprimați-vă această datorie cetățenească și vedem după aceea ce se întâmplă”, a declarat jurnalistul Vlad Petreanu, realizatorul programului matinal ”Deșteptarea” la Europa FM. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies