Familia Regală, prima reacție oficială după interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry

Familia Regală, prima reacție oficială după interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Martie 2021
Data actualizare: 10 Martie 2021
Cele mai mediatizate lume din întreaga lume în ultimele zile sunt, fără doar și poate, cele ale Ducilor de Sussex, care i-au acordat un interviu incendiar lui Oprah Winfrey.

Printre altele, Meghan Markle a afirmat că s-a gândit să se sinucidă, din cauza presiunii la care era supusă, și, mai mult decât atât, că membrii familiei regale l-au întrebat pe Prințul Harry cât de închisă la culoare este pielea copilului lor, Archie.

La mai bine de 24 de ore după ce interviul a fost făcut public și văzut în toate colțurile planetei, Palatul Buckingham a oferit, potrivit CNN, o primă reacție oficială, prin intermediul unui comunicat.

„Familia regală este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele prezentate acum, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiți ai familiei”, se arată în punctul de vedere prezentat de Palatul Buckingham, instituție care o reprezintă atât pe Regina Elisabeta, cât și pe întreaga familie regală.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:  Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!