FCSB - Vitoria Guimaraes este joi de la ora 21:30, în direct la PRO TV!

FCSB - Vitoria Guimaraes este joi de la ora 21:30, în direct la PRO TV!
Autor: Mihai Burlacu
Data: 21 August 2019
Momentul adevărului a sosit. Pe vicecampionii României îi mai despart 180 de minute de grupele Europa League. Joi, 22 august, de la 21:30, în direct la PRO TV, FCSB întâlnește Vitoria Guimaraes din Portugalia.

De aproape 3 săptămâni, FCSB nu are antrenor principal pe bancă, dar chiar și asa, sub comanda interimarului Vergil Andronache, roș-albaștrii au ajuns în play off-ul pentru Europa League. Cu toate că echipa a pierdut ultimele 4 meciuri în liga 1, reabilitarea poate veni în cazul intrării în grupele europene.

Citește și

Andronache se poate baza din nou pe Gnohere, Pintilii și Roman, reveniți după accidentări, dar greutatea calificării stă pe umerii celui mai în formă jucător al momentului la FCSB, Florinel Coman. Vitoria Guimaraes este un adversar puternic pentru FCSB: a câștigat 6 meciuri din 6, în acest sezon. În turul perecedent a trecut cu 9-0 la general de letonii de la Ventspils.

Roș-albaștrii vor să salveze sezonul cu o calificare în direct la PRO TV.

Sezonul poate fi salvat doar cu o calificare în grupele UEFA Europa League. Iar speranțele celor de la FCSB se îndreaptă spre partida de joi seară, când întâlnesc cel mai dificil adversar de pană acum: Vitoria Guimaraes.

Meciul FCSB – Vitoria Guimaraes este joi seară, de la 21:30, în direct la PRO TV, iar toate reacțiile antrenorilor si jucatorilor, după meci, sunt la PRO X. Bucurați-vă de fotbal!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies