Femei curajoase și de succes își spun povestea la TEDxBucharestWomen

Femei curajoase și de succes își spun povestea la TEDxBucharestWomen
Data publicarii: 21 Noiembrie 2019
Data actualizare: 06 Decembrie 2019
TEDxBucharest închide 2019 cu un eveniment curajos și plin de strălucire, inspirat de conferința globală TEDWomen2019. Pe 7 decembrie 2019, la Muzeul Național de Artă al României, la sala Auditorium.
Întâlnirea de o zi TEDxBucharestWomen va aduce pe scena sălii Auditorium a Muzeului Național de Artă al României, profesioniste inovatoare din domenii diverse: transmedia, societate, genetică și medicină biomoleculară, psihologie, psihoterapie și sănătate mintală.
 
În plus, TEDxBucharestWomen va include și o selecție din cele mai apreciate discursuri ale conferinței globale.

Femeile de succes care vor urca pe scenă sunt:
 

Oana Mischie-Artist transmedia și futurolog

Artista de origine română, premiată pentru film, cinematic VR, concepte creative interactive, membră din 2018 a Women in Film and Television Los Angeles. Activează ca artist și futurolog transmedia pentru organizații educaționale și audio-vizuale. La TEDxBucharestWomen va prezenta cum se dezvoltă proiectul Government of Children-A Manifesto for Tangible Utopias.


 

Andreea Cătana-Profesor în medicină, om de știință și cercetător, specialist în genetică

Andreea este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, actualmente profesor al secției de Medicină Generală și Dentară. Specialistă în ontogenetică și cercetare de biologie moleculară, Andreea va vorbi despre etica tehnologiei utilizată în genetică medicală. 

Simona Tache-Jurnalist, scenarist, blogger si terapeut

Fostă jurnalistă pentru Academia Cațavencu, Cațavencii, Cotidianul, scenarist pentru producții TV, autor www.simonatache.ro și al unor cărți best-seller umoristice. Recent, s-a reinventat devenind psiholog și terapeut. Ne promite un discurs despre ceea ce, uneori, ne împiedică să mergem înainte cu îndrăzneală 

Yolanda Crețescu-Psiholog, terapeut adlerian, creatoarea depreHUB și activistă pentru sănătatea mintală

Cu o experiență de peste 15 ani (din care 7 în psihologie aplicată în probleme de securitate națională), Yolanda a creat depreHUB - primul hub anti-depresie din România.Își spune specialistul în recuperare, iar la TEDxBucharestWomen ne va ajuta cu mici sfaturi despre cum să ne vindecăm mintea în timp ce ne trăim viața la maxim.


Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook TEDx Bucharest. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies