Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, audiată de poliție. Ce le-a spus jurnaliștilor

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, audiată de poliție. Ce le-a spus jurnaliștilor
Cristina Joia a depus plângere penală. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Noiembrie 2020
Data actualizare: 10 Noiembrie 2020
Polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Oamenii legii au audiat-o pe agresoare, care și-a justificat gestul.

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, designer de interioare la Visuri la cheie, se numește Ștefania A. și are 34 de ani. Reținută de polițiști pe baza imaginilor surprinse de camerele video din zona magazinului, femeia a avut un scurt dialog cu jurnaliștii, cărora le-a explicat de ce a lovit-o pe colega noastră.

- Ce s-a întâmplat?

- Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

- Asta a justificat să fiți atât de violentă?

- Nu sunt violentă.

- De ce ați lovit-o atât de puternic?

- Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.

- De ce ai lovit-o?

- Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă.

- Și soluția este să o lovești?

- Nu, nu asta este soluția.

FOTO: Stirileprotv.ro

Femeia va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare. Conform Stirileprotv.ro, Cristina Joia a făcut plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza. Realizatoarea tv, care este încă în spital, a mărturisit că se teme să meargă pe stradă din cauza acestui incident scandalos.

„Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că.... am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar”, a declarat Cristina Joia pentru sursa citată.

Cristina Joia are ruptură de piramidă nazală

Cristina Joia a suferit o ruptură de piramidă nazală în urma loviturii pe care a primit-o în față. Medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni au operat-o imediat ce ea a sosit la Urgență. Incidentul scandalos s-a petrecut după ce Cristina Joia i-a reproșat femeii că a parcat în așa fel încât a blocat și trecerea de pietoni, și intrarea în magazin. După ce a înjurat-o pentru că i-a ținut morală, femeia s-a întors în magazin, ulterior, și a lovit-o pe Cristina Joia în figură, total neașteptat.

Fotografii: PRO TV/Stirileprotv.ro

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să gândești pozitiv!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies