Femeia cu braț bionic a câștigat un proces la CEDO. Ce sumă va primi din partea statului rus

Femeia cu braț bionic a câștigat un proces la CEDO. Ce sumă va primi din partea statului rus
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 16 Decembrie 2021
Data actualizare: 16 Decembrie 2021
Curtea Europeană ordonă Rusiei să o despăgubească pe Margarita Grachyova, o femeie care a fost victima unui atac cumplit. Cu aproximativ patru ani în urmă, fostul soț i-a tăiat brațele cu toporul. 

Potrivit deciziei CEDO din 14 decembrie, guvernul rus trebuie să-i plătească femeii o despăgubire de peste 370.000 de euro. 

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a declarat că statul rus nu a reușit să combată violența domestică în acest caz, menționând că autoritățile nu au făcut nimic pentru a preveni atacul brutal al soțului. 

În ciuda traumelor suferite. Margarita a continuat să creadă în iubire, iar viața i s-a schimbat când l-a întâlnit pe Maxim, bărbatul care i-a oferit dragoste și un cămin fericit. Din fostul mariaj, femeia are doi băieți, iar în luna august 2021 a mai născut un băiețel. 

Amintindu-și prin ce a trecut, Margarita spune că medicii au reușit cu greu să-i salveze o mână, iar petru ce-a de-a doua nu s-a mai putut face nimic și a primit o proteză bionică. Fostul soț a fost condamnat la 14 ani de pușcărie. Cu toate acestea, femeia încă păstrează teama în suflet și spune: „Mă tem că atunci când va ieși din pușcărie, mă va omorâ”. Cei doi băieți din fosta căsătorie nu cunosc prea multe detalii din cele întâmplate, dar nu-l mai numesc tată, ci ”nenea rău”. 

Povestea Margaritei Grachyova a făcut înconjurul lumii, după ce a fost relatată chiar de ea însăși într-o carte autobiografică.


Citește mai multe AICI: 
Drama rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a mutilat brațele. Cum i s-a schimbat viața

 

Sursă foto: Instagram/ margoritka1211

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotude cu Ștefan Iancu - "Dacă aș juca într-un film XXX..."

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!