Festivalul Teatru sub Lună revine în această vară. Peste 300 de artiști vor veni la eveniment

Festivalul Teatru sub Lună revine în această vară. Peste 300 de artiști vor veni la eveniment
Citeste mai mult despre: festival teatru, artisti, Teatru sub luna,
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Iulie 2019
Data actualizare: 01 Iulie 2019
Festivalul Teatru sub Lună, singurul festival independent de teatru în aer liber, ajunge în această vară la ediția cu numărul 5.  

Între 5-21 iulie, pentru a sărbători cum se cuvine această ediție aniversară vom aduce și mai multă cultură în viața voastră. Pentru prima oară în 5 ani, festivalul se va desfășura în două locații: Quantic (Intrarea Grozăvești) și Teatrul InDArt (Colței 44) cu participarea a peste 300 de artiști.

De luni până joi vă puteți bucura de lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru și improvizație, ateliere de fotografie, dezbateri culturale și conferințe la Teatrul InDArt, iar weekend-ul (de vineri până duminică) e rezervat pieselor de teatru și concertelor în aer liber de la Quantic. De asemenea, sala mare va găzdui o expoziție de artă contemporană. 

Anul acesta ne vom bucura de cultură la Quantic cu:

  • 15 spectacole de teatru, majoritatea comedii – 5 PREMIERE
  • 18 concerte de jazz, rock acustic, balade – Lansări de trupe noi,  expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume

La acestea se adaugă și o zonă de relaxare, food-court și spectacole stradale.  Programul complet îl găsiți AICI 

Biletele se achiziționează online AICI sau de la intrare în ziua evenimentului.

Variante disponibile (acum în PRESALE):

Bilet 1 DAY PASS – 40 de lei (30 de lei pentru student și pensionari)

Abonamentul FULL PASS FESTIVAL – 215 lei. Îţi asigură intrarea la toate piesele de teatru, concerte şi alte activităţi conexe de pe perioada festivalului, 5-21 IULIE

Abonamentul de WEEKEND – 105 lei. Este valabil doar pentru unul din cele 3 weekenduri şi va fi validat în prima zi de folosinţă. Definim weekend perioada vineri-duminică. Acest abonament asigură accesul la toate activităţile din acel weekend.

Toate evenimentele organizate la sediul Teatrului InDArt sunt cu intrare liberă pe baza unei rezervări online la adresa de e-mail: [email protected] 

#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei.

#teatrusublună este o inițiativă de îndrumare și informare cu scopul consolidării culturii contemporane.

Credem că regenerarea culturală și artistică sunt esențiale într-o societate ale cărui valori au dispărut sub monolitul comunismului și susținem importanța diversității și a inițiativei individuale sau colective. Mai multe detalii găsiți AICI.

Vezi și: Profil de celebritate - Johnny Depp
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies