Fiul lui Michael Ballack a murit la doar 18 ani, în urma unui accident cu ATV-ul

Fiul lui Michael Ballack a murit la doar 18 ani, în urma unui accident cu ATV-ul
Citeste mai mult despre: Michael Ballack, ATV, Emilio Ballack,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 August 2021
Data actualizare: 06 August 2021
Considerat unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut atât Germania, cât și întreaga lume, Michael Ballack, fost căpitan al naționalei de fotbal, trece prin momente cumplite.

Potrivit presei din străinătate, Emilio Ballack, fiul fostului fotbalist, a murit la doar 18 ani, în urma unui accident cu ATV-ul. Din câte se pare, tragicul eveniment a avut loc în Portugalia, în dimineața zilei de joi, la ora locală 02.00.

Din păcate, fiul lui Michael Ballack a murit pe loc, iar pompierii au fost nevoiți să scoată trupul neînsuflețit al lui Emilio de sub un morman de fiare contorsionate. Accidentul în urma căruia a murit Emilio Ballack a avut loc în sudul Lisabonei, acolo unde Michael Ballack își cumpărase, în urmă cu mai mulți ani, o casă de vacanță.

„Accidentul s-a petrecut la casa familiei. Șoferul nu se afla pe un drum public, iar ATV-ul său era singurul vehicul implicat”, au spus oamenii legii din Portugalia, care au afirmat că fiul lui Michael Ballack a murit după ce ATV-ul s-a răsturnat peste el.

Reprezentanții clubului Chelsea, pentru care Michael Ballack a jucat timp de patru ani, au transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Toți cei asociați cu Chelsea Football Club sunt șocați și întristați să afle despre moartea lui Emilio Ballack la vârsta teribil de tânără de 18 ani. Toate gândurile noastre sunt la tatăl său Michael și la familia sa în acest moment trist”.

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.4 Povestea Cramei Avincis
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!