Fiul lui Robert Redford, James Redford, a murit de cancer la 58 de ani

Fiul lui Robert Redford, James Redford, a murit de cancer la 58 de ani
James Redford și Robert Redford. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Octombrie 2020
Data actualizare: 20 Octombrie 2020
James Redford era scenarist și s-a luptat mai mulți ani cu o bolaă grea de ficat. Decesul a fost anunțat de soția lui, Kyle, pe Twitter.

James Redford s-a stins din viață sub ochii soției sale, Kyle. Ea a fost cea care a anunțat dispariția scenaristului, care s-a luptat ani buni cu o boală care i-a afectat ficatul.

James a murit azi. Suntem distruși. A trăit o viață frumoasă și a fost iubit de mulți. Ca soție a sa pentru 32 de ani sunt recunoscătoare pentru cei doi copii fantastici pe care i-am crescut împreună”, a scris femeia pe Twitter.

Kyle, James Redford și copiii lor: Dylan și Lena. FOTO: Getty Images

Reacția lui Robert Redford

Actorul de 84 de ani a reacționat, prin intermediul reprezentantului său legal, în legătură cu moartea fiului său.

Durerea pierderii unui copil este incomensurabilă. Jamie a fost un fiu iubitor, soț și tată. Moștenirea sa va merge mai departe prin copiii lui, prin artă, filmografie și prin pasiunea sa pentru conservare și mediul înconjurător”, a declarat Cindi Berger. 

Fiul lui Robert Redford a avut probleme cu ficatul încă din copilărie. Atunci i-a fost depistată o boală autoimună, care i-a afectat sănătatea tot restul vieții. James Redford era pe o listă de transplant de ficat, însă intervenția, care ar fi fost a treia, nu s-a concretizat niciodată. În urmă cu mai mulți ani starea lui de sănătate se îmbunătățise, însă boala intrase în remisiune. În 2018, a aflat că a afecțiunea a evoluat în cancer și nu s-a mai putut face nimic pentru el, scrie revista People.

În anii ’90, James Redford a trecut prin două transplanturi de ficat, însă se pare că aceste intervenții nu au fost de ajuns pentru a învinge boala. 

James Redford a fost cel de-al treilea copil al lui Robert Redford cu fosta soție, Lola Van Wagenen. Actorul de 84 de ani a mai făcut 3 copii cu fosta soție, dintre care unul, Scott, a murit la două luni de la naștere.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: „Nu aș colabora niciodată cu... Bach!?”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies