Fiul lui Sinead O’Connor s-a sinucis la doar 17 ani: “Copilul meu cu ochi albaștri. Mereu vei fi lumina mea!”

Fiul lui Sinead O rsquo;Connor s-a sinucis la doar 17 ani: Copilul meu cu ochi albaștri. Mereu vei fi lumina mea!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Ianuarie 2022
Data actualizare: 08 Ianuarie 2022
Tragedie fără margini. Sinead O’Connor a postat un mesaj dureros pe contul de Twitter, în care își anunța fanii că fiul ei, Shane, a murit. 

Tânărul avea 17 ani și în urmă cu două zile fusese dat dispărut, potrivit The Sun. Din mesajul postat de artistă reiese că băiatul și-ar fi luat viața.

“Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să-și încheie călătoria și acum este cu Dumnezeu. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu... Te iubesc atât de mult. Te rog, fii în pace”, a scris îndurerată Sinead. 

Artista a distribuit și o melodie a lui Bob Marley, pe care i-a dedicate-o fiului ei. “Asta e pentru Shaney al meu. Lumina vieții mele. Copilul meu cu ochi albaștri. Mereu vei fi lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniță nu ne poate despărți”, a mai scris Sinead.

Shane (FOTO) avea doar 17 ani

Se pare că băiatul avea gânduri suicidare și era internat într-o clinică de unde a reușit să fugă. 

“Shane, viața ta este prețioasă! Dumnezeu nu ți-a dat acel zâmbet frumos pe chip pentru nimic. Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog, nu-ți face rău. Mergi la Gardai și te vom duce la spital”, a fost apelul disperat al artistei după ce fiul său a dispărut. Gardai este o secție de poliție din suburbia Dundrum a capitalei Irlandei, Dublin.

Sinead O’Connor a fost căsătorită de patru ori. Shane era cel de-al treilea copil din cei patru ai artistei, pe care l-a făcut cu muzicianul Donal Lunny.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!