Fostul vicepreședinte al Gazprombank, găsit mort în propria casă, alături de soție și fiica lor

Fostul vicepreședinte al Gazprombank, găsit mort în propria casă, alături de soție și fiica lor
Citeste mai mult despre: Vladislav Avaev, gazprombank,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Vladislav Avaev, fost vicepreședinte la Gazprombank, a fost găsit mort în propria casă pe 18 aprilie 2022. În locuință erau și cadavrele soției lui și a fetiței lor!

Potrivit agenției Tass, care e ste presa de propagandă rusă, fostul vicepreședinte la Gazprombank și-a ucis soția și fiica minoră, după care s-a sinucis. Trupul neînsuflețit al lui Vladislav Avaev a fost găsit într-o cameră, alături de cadarul soției lui, în timp ce fiica lor moartă se afla în altă cameră.

Din câte se pare, înainte de a muri, Vladislav Avaev și-ar fi sunat șoferul și l-a chemat la adresa la care se afla, dar atunci când acesta a ajuns la ușă, nimeni nu i-a deschis. Astfel, șoferul a sunat-o pe cealaltă fiică a lui Vladislav Avaev, care a ajuns la locație, a descuiat ușa și a descoperit cele trei cadavre.

Presa rusă de propagandă anunță că fostul vicepreședinte al Gazprombank deținea mai multe arme, iar tragedia ar fi avut loc în urma unui conflict în familie. Mai mult decât atât, cei de la Tass afirmă că în casă nu au fost găsite dovezi că ar mai fi intrat altă persoană.

Vezi și: Cristiano Ronaldo pedepsit pentru gafa făcută
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!