Fotbal LIVE online. Naționala U18 a României te invită să o susții în meciurile cu Norvegia, Portugalia și Turcia

Fotbal LIVE online. Naționala U18 a României te invită să o susții în meciurile cu Norvegia, Portugalia și Turcia
Naționala U18 e calificată direct la EURO 2021, găzduit de România. FOTO: Federeația Română de Fotbal
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Februarie 2020
Echipa națională a României este calificată la Campionatul European din 2021, găzduit de România. Până atunci, juniorii lui Daniel Oprescu susțin 3 meciuri tari de pregătire, care sunt LIVE pe Sport.ro și pe PROTVPlus.ro.

Naționala de fotbal U18 a României se află în Spania, pentru un turneu de pregătire înaintea Europeanului de anul viitor. Juniorii României vor da piept cu selecționatele Norvegiei, Portugaliei și Turciei, în perioada 7 – 11 februarie 2020.

Primul meci este vineri, 7 februarie 2020, începând cu ora 16.00, în direct pe Sport.ro și PROTVPlus.ro. Celelalte două sunt duminică, 9 februarie (cu Portugalia), și marți, 11 februarie (cu Turcia), la aceeași oră.

Fotbal LIVE online. România, calificată la EURO 2021

„Naționala U18 e deja calificată la EURO 2021, care se va juca tot în România. Pregătirile pentru EURO încep chiar zilele acestea, într-un turneu important pentru fotbaliștii sub 18 ani, care vor juca în Spania împotriva unor naționale puternice: Portugalia, Turcia și Norvegia. În ei ne vom pune speranțele la Mondialul din 2022, așa că această generație talentată are nevoie să-și consolideze încrederea cu performanțe”, a comentat Ramona Păun, prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV.

Actuala generație U18, care începând din vară devine U19, este calificată direct la Campionatul European U19 din 2021 din postura de țară gazdă și nu va disputa preliminarii. Din lotul actual fac parte fotbaliști pe care i-ați văzut în Liga 1, dar și tineri care joacă „afară”.

„România U18 are în lot fotbaliști care s-au remarcat deja în Liga I. Printre ei, Louis Munteanu și Alex Pițu, de la Viitorul lui Hagi. Ianis Stoica este și el în lot, cel mai tânăr debutant și marcator din istoria FCSB, la doar 14 ani și 10 luni. Și un stranier de la Mainz este în lot, Leon Peto. Ahmed Bani de la Dinamo e și el convocat, un fotbalist urmărit deja de cluburi mari din Europa: Roma, Schalke, Brighton”, mai spune Ramona Păun.

Așadar, urmăriți meciurile naționalei U18 a României LIVE pe Sport.ro și PROTVPlus.ro, vineri, duminică și marți de la ora 16.00! Hai, România!


FULLSCREEN
Fotbal LIVE online. Naționala U18 a României te invită să o susții în meciurile cu Norvegia, Portugalia și Turcia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO