Fratele cântăreței rap Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viață. Ce orori a comis Jelani Maraj

Fratele cântăreței rap Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viață. Ce orori a comis Jelani Maraj
Nicki Minaj nu l-a putut ajuta pe fratele ei mai mare. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Ianuarie 2020
Data actualizare: 24 Aprilie 2020
Veste șocantă primită de familia cântăreței Nicki Minaj. Fratele mai mare al artistei, Jelani Maraj (41 de ani), a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață, pentru viol repetat.

Jelani Maraj a primit sentința luni, la Curtea Supremă din Nassau County. Juriul a decis încarcerarea sa pe viață, fără posibiltatea eliberării condiționate în următorii 25 de ani.

Bărbatul, care și-a recunoscut faptele, a fost condamnat pentru violarea repetată a nepoatei sale, o fetiță de 11 ani. Conform Radar Online, Jelani Maraj a molestat-o pe fetiță în perioada aprilie – noiembrie 2015, când mama ei era a serviciu.

Ancheta a scos la iveală că fratele victimei l-a surprins pe agresor și a spus totul mamei sale. 

Jelani Maraj. FOTO: Profimediaimages.ro

În instanță, acuzatul a cerut clemență, justificând că a fost mai mereu băut când a comis oribilele fapte. De cealaltă parte, fetița molestată a dezvăluit că în fiecare zi s-a gândit să-și ia viața.

„Nu credeam că voi putea trece peste fiecare zi fără un atac de panică. Simțeam că nu mai aveam voce”, a dezvăluit ea, conform Page Six.

Nicki Minaj nu a fost lângă fratele ei în momentul pronunțării verdictului, însă a transmis o scrisoare, în 2016, pentru a fi citită în sala de judecată. În epistolă, Nicki Minaj cerea membrilor juriului să fie îndurători cu fratele ei.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies