Gabi Luncă, gest incredibil înainte de a muri. Care a fost ultima dorință a marii artiste

Gabi Luncă, gest incredibil înainte de a muri. Care a fost ultima dorință a marii artiste
Gabi Luncă avea 82 de ani și și-a petrecut aproape toată viața pe scenă. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Aprilie 2021
Data actualizare: 08 Aprilie 2021
Marea cântăreață de muzică lăutărească s-a stins din viață la Spitalul Județean Ilfov în data de 2 aprilie. Înainte de a muri, Gabi Luncă și-a exprimat dorința de a ajuta bolnavii de Covid-19 și pe cei care s-au vindecat de boală.

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a dezvăluit că mama lor a fost de acord să investească o parte din averea sa pentru ridicarea unui centru de recuperare post-Covid. Într-un interviu acordat click.ro, Rebeca a explicat că a discutat cu mama ei despre cedarea unei părți din avere.

Mi-a lăsat și banii, și terenul. Terenul este undeva în afara Bucureștiului, la Butimanu, mi l-a dat în dar chiar de ziua mea. Am vorbit cu mama chiar înainte să moară. I-am promis că acest centru va purta numele ei. Mi-a zis: mamă, nici că te puteai gândi mai bine. Ai acordul meu! Vom începe lucrările la acest nou centru chiar după moartea ei”, a dezvăluit fiica lui Gabi Luncă.

Marea solistă de muzică lăutărească a murit la vârta de 82 de ani, după ce fusese diagnosticată cu Covid-19. A fost înmormântată marți, în Cimitirul Dămăroaia din Capitală.

Fiicele artistei l-au deshumat pe tatăl lor din Cimitirul Străulești, pentru a-l așeza lângă soția lui. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „Aș putea-o juca pe Oana Zavoranu”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!