Gafa unei prezentatoare TV. Ce l-a întrebat pe un soldat ucrainean

Gafa unei prezentatoare TV. Ce l-a întrebat pe un soldat ucrainean
Data publicarii: 03 Martie 2022
Data actualizare: 03 Martie 2022
Gazda BBC, Naga Munchetty, a fost aspru criticată de telespectatori după un interviu realizat în direct cu un soldat din Kiev.

Sergiy Stakhovsky, care locuiește în Ungaria alături de familie, a luat decizia de a se întoarce în Ucraina pentru a lupta după ce Rusia a invadat țara.

Bărbatul a acceptat să intre în direct pentru BBC, pentru a vorbi desore situația critică din Ucraina. Însă, gazda emisiunii, Naga Munchetty, nu a fost prea inspirată, întrebându-l în repetate rânduri de ce a ales să își lase familia și să lupte, lucru care nu l-a încântat pe bărbat, dar nici pe telespectatori. 

Potrivit dailystar.co.uk, prezentatoarea l-a întrebat  pe Sergiy de cât timp este departe de casă, însă acesta nu-și amintea în ce zi a săptămânii a plecat, ceea ce a determinat-o pe Naga să descrie situația drept „sfâșietoare”, înainte de a începe să-l întrebe despre decizia lui de a-și părăsi familia.

Vreau să spun, asta este sfâșietor. Mă întreb ce conversații poți avea cu soția ta și ce le poate spune ea copiilor tăi?

Sergiy a spus: "Ei bine, a fost supărată, vorbim acum. Sper doar că într-o zi mă va ierta pentru ceea ce am făcut".

Naga a adăugat: "Această conversație trebuie să fi fost foarte dificilă. Crezi că ai ales între familia ta și țara ta?"

Da, așa arată, din păcate”, a răspuns bărbatul, vizibil afectat de întrebările femeii. 

Cei care au umărit matinalul au intrat internet și au lăsat mai multe comentarii, critincând-o pe cunoscuta prezentatoare pentru întrebările “stupide”.

La naiba Naga, lasă-l pe bietul om în pace și nu mai pune întrebări stupide”, „Cred că ne putem imagina ce le-au spus copiilor lor. Sunteți pur și simplu senzaționali”, „Naga: „Crezi că ai ales între familia ta și țara ta?”, ce întrebare stupidă”, „Naga, ce naiba? De ce ai pus astfel de întrebări? Răsucești cuțitul în rană”.

Un spectator chiar a declarat că nu va mai viziona emisiunea, scriind: „Nu am mai urmărit niciodată BBC Breakfast, acest interviu mă face să spun că este puțin probabil să mă mai uit din nou”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!