GALERIE FOTO Imagini impresionante care surprind efectele pandemiei de coronavirus   

GALERIE FOTO Imagini impresionante care surprind efectele pandemiei de coronavirus
Autor: Ionela Lupu
Data: 26 Martie 2020
Realitatea cruntă este că pandemia de coronavirus a afectat și încă afectează o mulțime de țări. Nimeni nu știe când și cum se va opri. 

În aceste momente de cumpănă, diverși fotografi reușesc să surprindă repercusiunile pandemiei de coronavirus prin imagini care ar lăsa, cu siguranță, pe oricine fără cuvinte. Iată, mai jos, câteva fotografii care reflectă efectele noului coronavirus. 

24 martie 2020. Rugăciunea Papei Francisc în timpul crizei Covid-19 - Vatican. În această fotografie, Papa Francisc invită creștinii din întreaga lume să se alăture lui și să se roage pe fondul crizei globale declanșate de pandemia coronavirus din Vatican. ( sursa foto: Profimedia) 

25 martie 2020. Stația de metrou Baker Street din Londra este pustie, iar în vagon se poate vedea că sunt doar două persoane, asta după ce autoritățile au declarat că se pot efectua călătorii doar în interes de serviciu. (sursa foto: Profimedia) 25 martie 2020,
Tokyo, Japonia: Inele Olimpice de la Odaiba. Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 au fost amânate până în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. (sursa foto: Profimedia) 

26 martie 2020, Lhokseumawe, Aceh, Indonezia: Un ofițer militar din Indonezia pulverizează dezinfectant la o Moschee ca măsură preventivă împotriva răspândirii COVID-19 Coronavirus în Lhokseumawe, provincia Aceh. (sursa foto: Profimedia) 

24 martie 2020:  (Malaga). În parcarea unui centru de sănătate din Malaga, se pot face teste rapide pentru depistarea coronavirusului, fără a fi nevoit conducătorul să iasă din mașină. (sursa foto: Profimedia) 


 

25 martie 2020 la Istanbul, Turcia. Marele Bazar, una dintre cele mai vechi piețe din Istanbul, a fost închisă. În imagine se poate vedem cum străzile și magazinele se dezinfectează pentru a preveni răspândirea coronavirusului.(sursa foto: Profimedia)  

FULLSCREEN
GALERIE FOTO Fotografii impresioanate care surprind efectele pandemiei de coronavirus   
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO