Garry Kasparov știe care va fi următoarea mutare a lui Vladimir Putin: „Tancurile lui sunt acolo”

Garry Kasparov știe care va fi următoarea mutare a lui Vladimir Putin: Tancurile lui sunt acolo
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 01 Martie 2022
Data actualizare: 01 Martie 2022
În urmă cu mai puțin de o săptămână, imediat după ce Rusia a invadat Ucraina, marele șahist Garry Kasparov afirma pe Twitter că știe cum poate fi oprit Vladimir Putin.

După ce mesajul lui s-a viralizat în toată planeta, Garry Kasparov a revenit pe celebra rețea de socialziare cu un nou mesaj, prin care afirma că știe care este următoarea mișcare a Rusiei!

„Repet, lui Putin nu-i pasă ce se întâmplă cu Rusia sau cu rușii, cum niciodată nu i-a păsat. Se gândește doar să stea la putere azi și mâine. Atât! Nu veți vedea vreodată un dictator care să recunoască că a greșit, cât timp e încă dictator. Acum, când planul inițial al lui Putin de a cuceri Kievul rapid, cu armata ucraineană distrusă și cu Zelensky fugind din țară, a picat, Putin va ridica orice restricție de atac, ca să ia Capitala cu orice preț. Bineînțeles că nu s-au sinchisit de victimele în rândul civililor nici înainte, dar nu căutau să îi atace. Acum nu vor mai ține la precizie, vor vrea doar distrugere și teroare. Lui Putin nu îi pasă de imaginea sa în fața lumii sau a rușilor și ucrainienilor, fiindcă nimeni nu-l poate face să plătească. Ce diferență va fi pentru el că sunt 1.000, 10.000 sau 100.000 de morți? E în continuare la putere? E bogat în continuare? Această capacitate de a acționa din egoism pur e o superputere a autocraților. Oamenii normali nu pot face asta. Putin va bombarda și ataca puncte cheie de infrastructură pentru a distruge rezistența orașului. Nu vrea un asediu îndelungat. Banii i se vor termina din cauza sancțiunilor, iar armele Vestului nu au ajuns încă în Ucraina. În schimb, tancurile lui sunt acolo”, a spus marele șahist Garry Kasparov.

foto: Getty Images

Vezi și: Chef FOA îl are invitat în bucătăria MasterChef pe Alex Bogdan
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!