George Mariș, cel mai bun concurent de la Ninja Warrior România, a murit

Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Octombrie 2020
Data actualizare: 28 Octombrie 2020
În toamna anului 2018, PRO TV aducea pe micile ecrane din România show-ul Ninja Warrior, în a cărei finală s-a făcut remarcat sportivul George Mariș.

Desemnat cel mai bun competitor din competiția Ninja Warrior România, George Mariș a avut parte de un sfârșit tragic: potrivit Știrilor PRO TV, tânărul a murit în această dimineață după ce a încercat să își ia zborul cu o parapantă rapidă, de pe vârful Caraiman.

Citește și: Românii au urmărit marea finală Ninja Warrior România! George Mariș, desemnat cel mai bun concurent al emisiunii

În vârstă de 32 de ani, brașoveanul obișnuia să se desprindă de pe creste și să ajungă în numai câteva minute la poalele munților, însă de această dată nu se știe ce s-a întâmplat și a murit.

„Colegii lui ne-au anunțat în jurul orei 8 dimineața că unul din grupul lor a căzut și nu mai răspunde, nu mai are nicio reacție. A căzut pe stâncă, practic câteva sute de metri. Nu avea nicio șansă să supraviețuiască”, a spus Claudia Vasilescu, salvator montan.
 

Vezi și: Ninja Warrior România: George Maris

„Bănuim că a fost o decolare ratată. Ne pare foarte rău, pentru că îl cunoșteam pe băiat, e un foarte bun alpinist. E un om de munte și cunoștea pericolele”, a spus și Andy Mihai, salvator montan.

FULLSCREEN
George Mariș, cel mai bun concurent de la Ninja Warrior România, a murit
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies