Gerard Depardieu, anchetat pentru viol și agresiune sexuală, fapte de care a fost acuzat și în 2018

Gerard Depardieu, anchetat pentru viol și agresiune sexuală, fapte de care a fost acuzat și în 2018
Gerard Depardieu are 72 de ani. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Gerard Depardieu, agresiune sexuala, viol,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Februarie 2021
Data actualizare: 24 Februarie 2021
Actorul Gerard Depardieu este anchetat pentru viol, acuzație lansată de o tânără actriță în vârstă de 24 de ani. Reprezentantul actorului a reacționat la această nouă plângere.

Gerard Depardieu a mai fost acuzat de tânăra actriță și în trecut, însă ancheta a fost suspendată din lipsă de probe. Cazul a fost redeschis anul trecut, după ce femeia a depus din nou plângere, scrie AFP. O sursă a agenției franceze de știri a dezvăluit că femeia agresată este prietenă de familie cu actorul.

Conform documentelor depuse la dosar, Depardieu ar fi abuzat-o pe tânără în apartamentul său din Paris, unde cei doi se aflau pentru a repeta pentru un rol. Persoana care a dat detalii presei a mărturisit că „nu a fost nimic profesional în cazul acelei întâlniri”.

Avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, a declarat că actorul este liber, dar sub supraveghere judiciară. Acesta a respins categoric acuzațiile. În 2018, când scandalul a izbucnit în presă, actorul nominalizat la Oscar declara că „deplânge acest gen de publicitate”.

Tânăra actriță a formulat plângere pe numele actorului în data de 27 august 2018. În documentele depuse atunci la dosar se preciza că Depardieu ar fi agresat-o sexual pe reclamantă în două zile diferite: pe 7 și pe 13 august 2018.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Femeile și problemele lor zilnice
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies