Gigi Becali a vorbit din nou despre coronavirus: „Asta-i o boală pe care o ia oricine, trăim cu ea”

Gigi Becali a vorbit din nou despre coronavirus: bdquo;Asta-i o boală pe care o ia oricine, trăim cu ea
Citeste mai mult despre: coronavirus, Gigi Becali,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Iulie 2020
Data actualizare: 18 Iulie 2020
România trece, de câteva zile, prin cea mai grea perioadă de la începutul pandemiei de coronavirus, numărul persoanelor care se îmbolnăvesc crescând alarmant de repede.

Dacă vineri autoritățile au anunțat că 799 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus, sâmbătă veștile au fost și mai rele: 889 de români au fost testați pozitiv!

Pe lângă autorități, o voce care s-a făcut auzită aproape zilnic a fost cea a lui Gigi Becali, afaceristul afirmând la Digi Sport că are o nouă teorie privind virusul, după ce a vorbit cu mai mulți medici.

„Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu... Asta-i o boală pe care o ia oricine, trăim cu ea. Deschideți stadioanele, să se îmbolnăvească lumea, pentru că, până la urmă, toți o să luăm acest virus! Nu fac propagandă împotriva COVID-19. Doar fac ce spun doctorii mei, de la clinica mea de oncologie. Iar doctorii mei îmi spun că, în momentul în care ai mască, îți scade oxigenul, apoi scade și imunitatea. De-aia nu pun mască, ca să nu scadă oxigenul, ca să nu scadă imunitatea. Vitamina C, vitamina D, zinc, le faci pe-astea și ai terminat cu virusul, asta-mi spun doctorii. Iar eu fac ce spun medicii mei. Dacă doctorii mei îmi spun că imunitatea scade când îmi pun mască, eu nu o pun, pentru că vreau imunitate. Nu poate nimeni să mă oblige. Ce mă interesează pe mine ce spun nemții? Și vreți să vă spun ceva? Nici nu-mi place! Sunt câine, să-mi pun botniță? Nu vreau! Chiar dacă mă îmbolnăvesc. Ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da, stau departe de ei, că sunt obligat din punct de vedere civic. Dar nu-mi pun mască”, a spus Gigi Becali.

foto: Agerpres

Vezi și: Echipa de producție a serialului VLAD vorbește despre reluarea filmărilor pentru noul sezon
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies