Gigi Becali, gest de milioane: „Să se facă în fiecare zi 5.000 de măști, ca să dau la spitale. Le plătesc eu”

Gigi Becali, gest de milioane: bdquo;Să se facă în fiecare zi 5.000 de măști, ca să dau la spitale. Le plătesc eu
Citeste mai mult despre: coronavirus, Gigi Becali,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 18 Martie 2020
În plină pandemie de coronavirus, patronul de la FCSB a luat o decizie care a cucerit rapid întreg internetul și nu numai.

Gigi Becali a anunțat, în direct la o televiziune de știri, că i-a sunat pe managerii unei fabrici de cămăși din țara noastră și le-a spus să oprească producția de cămăși și să producă doar măști și halite pentru doctorii români, iar el va suporta toate costurile.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali.

Mai mult decât atât, patronul de la FCSB a mai precizat la televiziunea de știri că nu îi este frică de coronavirus, deoarece se roagă zilnic: „Cel mai mare ajutor pe care îl dau oamenilor este rugăciunea mea, pe care o fac la biserică. Mă rog la Hristos. S-au vindecat vreo 19. O să se vindece toți, așa o să facă Dumnezeu. Unde e Sfânta Liturghie e greu cu boala. Cum să-mi fie frică de coronavirus? Sunt împărtășit. Nu mi-e frică. Mă duc în fiecare zi la biserică. Se apropie vreun virus sau microb de mine când eu mă rog la Hristos timp de două ore la Sfânta Liturghie? Nu poate niciun coronavirus”.

foto: Profimedia Images

Vezi și: #StaiAcasă - Arată că iți pasă: Mihai Petre
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO