Harry, William și Charles, prima discuție după interviul pe care Ducii de Sussex i l-au dat lui Oprah Winfrey

Harry, William și Charles, prima discuție după interviul pe care Ducii de Sussex i l-au dat lui Oprah Winfrey
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Martie 2021
Data actualizare: 17 Martie 2021
Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au dat lui Oprah Winfrey face în continuare valuri în întreaga lume, iar presa străină afirmă că familia regală nu a rămas indiferentă la spusele Ducilor de Sussex.

Mai întâi, Palatul Buckingham a oferit un comunicat oficial prin care afirma că familia regală este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan, după care Prințul William a dezvăluit că încă nu a vorbit cu Prințul Harry, dar că o va face în curând.

Acum, jurnaliștii de la CBS afirmă că discuția dintre Prințul Harry și Prințul William a avut loc, dar totul s-a petrecut chiar în fața tatălui lor, Prințul Charles.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a spus Gayle King, coprezentatoare a emisiunii „This Morning”.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Locul special din care Will Smith mănâncă floricele
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies