Harry, William și Charles, prima discuție după interviul pe care Ducii de Sussex i l-au dat lui Oprah Winfrey

Harry, William și Charles, prima discuție după interviul pe care Ducii de Sussex i l-au dat lui Oprah Winfrey
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Martie 2021
Data actualizare: 17 Martie 2021
Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au dat lui Oprah Winfrey face în continuare valuri în întreaga lume, iar presa străină afirmă că familia regală nu a rămas indiferentă la spusele Ducilor de Sussex.

Mai întâi, Palatul Buckingham a oferit un comunicat oficial prin care afirma că familia regală este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan, după care Prințul William a dezvăluit că încă nu a vorbit cu Prințul Harry, dar că o va face în curând.

Acum, jurnaliștii de la CBS afirmă că discuția dintre Prințul Harry și Prințul William a avut loc, dar totul s-a petrecut chiar în fața tatălui lor, Prințul Charles.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a spus Gayle King, coprezentatoare a emisiunii „This Morning”.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Locul special din care Will Smith mănâncă floricele
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!