Horațiu Mălăele și Bogdan Mălăele, pe aceeași scenă într-un spectacol de comedie

Horațiu Mălăele și Bogdan Mălăele, pe aceeași scenă într-un spectacol de comedie
Bogdan Mălăele, Horațiu Mălăele și Radu Captari
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Iulie 2021
Data actualizare: 15 Iulie 2021
Râdeai de Ceaușescu în „Epoca de Aur”? Sau te amuzi abia azi la bancurile cu „academiciana” Elena? Oricum, s-ar putea să-ți placă la nebunie ce au pus în scenă Bogdan și Horațiu Mălăele. Spectacolul „Ediție Specială Muncitorească” e pe 23 august, în București.

Dacă ți-e dor să râzi ca pe vremuri, fără să-ți lipsească neapărat acele vremuri, ești invitat la „Ediție Specială Muncitorească”. Pe 23 august, la Grădina de Vară Herăstrău, Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari vor urca pe scenă pentru un spectacol de comedie cum erau odată.  

„Ziua Națională” din „Epoca de Aur”, pe care românii o sărbătoreau cu mult fast prin parade și demonstraţii ale oamenilor muncii, cântece pioniereşti, marşuri militare sau spectacole omagiale, este pusă sub semnul unei veritabile parodii la adresa comunismului sau a oricărei forme de totalitarism din viața noastră.

Maestrul Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele, și de muzicianul Radu Captari. Artiștii abordează în spectacol teme variate dintr-o perspectivă satirică, presărate cu momente de improvizație, dialoguri sau monologuri surprinzătoare, intersectate cu melodii și refrene comuniste ale căror mesaje au rămas încă vii.

Pe scurt, un act artistic ce va dovedi, promit organizatorii, că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Spectacolul „Ediție Specială Muncitorească” începe la ora 20:00, iar bieletele pot fi achiziționate online de pe Ticketnet.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro, Mystage.ro și Entertix.ro.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!