iCEE.fest: UPGRADE 100 aduce în București 140 de speakeri. Ce surprize anunță organizatorii

iCEE.fest: UPGRADE 100 aduce în București 140 de speakeri. Ce surprize anunță organizatorii
iCEE.fest: UPGRADE 100
Data publicarii: 28 Mai 2019
Data actualizare: 30 Mai 2019
140+ experți de la companii precum Gooogle, Facebook sau LinkedIn dar si speakeri internaționali cunoscuți vin la Bucuresti, peste doar două săptămâni, pentru noul iCEE.fest.

iCEE.fest: UPGRADE 100 aduce în București, peste doar două săptămâni, peste 140 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de internet și de noile tehnologii, în cel mai amplu festival de acest tip care a avut loc vreodată în țara noastră și în regiune.

Agenda cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

Organizatorii au lansat azi o surpriză de proporții pentru studenți (cu vârsta de minim 18 ani) și tinerii antreprenori: aceștia pot participa GRATUIT la anumite zone din festival, cu ajutorul unor sponsori -> detalii, la finalul articolului.

>>>  Salim Ismail – Singularity University


Autor de bestseller (Exponential Organizations), futurist celebru și antreprenor, Salim Ismail este co-fondatorul Singularity University, un proiect menit să inspire o nouă generație de lideri în industria tech. Acesta va fi intevievat, live pe scenă - după prezentarea sa, de Andreea Esca / Stirile ProTV.

>>> Matthew Griffin – Award Winning Futurist


"Ajut la aducerea viitorului în viața de zi cu zi și la demistificarea a sute de tehnologii emergente care îi ajută pe vizionari și antreprenori să construiască și să modeleze viitorul" Matthew Griffin

Fondator și CEO la 311 Institute, Matthew este considerat a fi unul dintre cei mai de încredere futuriști, aprofundând în special perioada 2020 - 2070.

El crede că societatea are multe de recuperat dacă își dorește o interconectare tehnologică cu adevărat profundă.

>>> David JP Phillips – Mr. Death by Powerpoint


"Pasiunea mea, dragostea mea este comunicarea. Mi-am dedicat viața ei! Pur și simplu.  Este ceva ce facem aproape ori de câte ori respiram și a fi bun în a comunica face diferența în viață"

Speaker internațional & Coach, David este cunoscut în special datorită cărții sale "How To Avoid Death By PowerPoint". Cartea s-a transformat apoi într-un seminar iar ideile au fost prezentate la TEDx Stockholm în 2015. David susține că puterea poveștilor pe care le spunem ne transformă, sau nu, în buni comunicatori.

”The magical science of storrytelling” este un alt speech la mare căutare al lui David, în care ne explică de ce povestea pe care o spunem este o unealtă indispensabilă atunci când vrem ca mesajul nostru să fie livrat corespunzător.

În a doua zi a festivalului, pe 14 iunie, UPGRADE 100 ți-a pregătit o scenă de workshops alături de profesioniști ce stabilesc direcții în domeniile lor de activitate. 

Line-up-ul de pe Focus Stage 3:

Faris și Rosie Yakob, Co-fondatori @ Genius Steals: Paid Attention: Advertising in an ADD Economy

Ferdinand Goetzen, Chief Growth Officer @ Recruitee: The 7 Sins of Marketers

Juhana Hokkanen, Head of Creative Technology și Umberto Onza, Lead Innovation Designer @ TBWA Helsinki: Disruption in Creativity

Ben Kaplan, Founder @ PR Hacker: How you can grow using PR tricks based on data

Alte prezentări de neratat la iCEE.fest: UPGRADE 100

>>> Dean Kinsman, FBI

Dean este expert FBI în securitate cibernetică. Din mai 2019, el este atașat al ambasadei Statelor Unite în România, însărcinat de FBI pentru studiul si prevenirea cyber atacurilor. "Fiți atenți la orice email primit și verificați proveniența. Adresele de email tip clonă sunt extrem de periculoase,"

>>> Moegens Moller, Sleeknote

Se poate lăuda că a văzut mai multe teste de uzabilitate în ultimele 6 luni decât majoritatea eroilor CRO în timpul vieții. Recunoaște faptul că e obsedat să afle adevăratul motiv pentru care userii nu se transformă în clienți. Un workshop practic, foarte util pentru orice marketer: „How companies can completeand differentiate themselves from the big playersin their field”

>>> John Eckman, Conversationista

Fondatorul Conversionista, agenția #1 în Scandinavia, John studiază barierele care stopează succesul unei transformări digitale, idei care se vor regăsi în prezentarea lui: What is broken in digital transformation?

>>> Walter Greenleaf, Stanford University

Neurolog comportamental și dezvoltator al tehnologiei medicale la celebra „Stanford University” El va vorbi despre „Cum vor schimba Realitatea Virtuală, Inteligența Artificială (AI) și tehnologia wearable îngrijirea pacienților”.

Organizatorii au emis 8 tipuri distincte de bilete, cu prețuri începând de la doar 75 de euro - care se pot vedea explicate aici. IMPORTANT: Elevii, studenții si startupurile pot obține chiar intrarea gratuit, prin simpla înscriere pe site-ul UPGRADE 100. 


iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

  • iCEE.fest: UPGRADE 100VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies