Imagine virală cu Regina Elisabeta! De ce a fost fotografiată singură în capelă la înmormantarea Prințului Philip

Imagine virală cu Regina Elisabeta! De ce a fost fotografiată singură în capelă la înmormantarea Prințului Philip
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Aprilie 2021
Data actualizare: 19 Aprilie 2021
Pe 9 aprilie, cu doar două luni înainte să împlinească 100 de ani, soțul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip, a murit.

La opt zile de la moarte, Prințul Philip a fost înmormântat în cripta familiei regale din capela St. George, de pe domeniul Windsor, iar ceremoniile au avut loc în cadru restrâns, din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce tristul eveniment s-a încheiat, pe internet s-a viralizat o fotografie în care Regina Elisabeta a II-a apare singură în capelă și este mai tristă ca niciodată. Chiar dacă imaginea pare că a fost realizată după înmormântare, fotografia a fost de fapt făcută imediat după ce Regina a ajuns în capelă.

Elisabeta apare singură deoarece, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, toate persoanele care au intrat în capelă au respectat distanțarea fizică, astfel că fiecare membru al familiei regale a avut câteva scaune libere între el și următoarea rudă.

Într-o imagine realizată după ce și alte persoane au ajuns în capelă, se poate observa că la două scaune de Regina Elisabeta a II-a s-a așezat un bărbat.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: The Rock este noul președinte al Americii!




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!