În acest weekend, la Asia Fest, eşti teleportat peste mări şi ţări! Ai cea mai frumoasă exerienţă asiatică!

În acest weekend, la Asia Fest, eşti teleportat peste mări şi ţări! Ai cea mai frumoasă exerienţă asiatică!
Citeste mai mult despre: Asia Fest, ASIA, eveniment,
Data: 15 Noiembrie 2018
Între 16 – 18 noiembrie, dacă mergi în pavilionul C3 al Romexpo din Bucureşti, te trezeşti în cea mai frumoasă călătorie.

Festivalulul Culturilor Asiatice  - Asia Fest este deja la a VI-a ediţie şi promite să te fascineze cu demonstraţii de arte marțiale, cu o incursiune în cultura K-pop şi cu o invitaţie la un dans Bollywood sau la o masă unde se servesc bunătăţi din gastronomia asiatică.Festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aşa că aduce în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului. Cu toate acestea, iubitorii culturilor japoneze, coreene, indiene sau chineze vor avea multe de văzut și de gustat.

La festival, iubitorii de arome exotice se pot delecta cu sushi pregătit pe loc și takoyaki, o adevărată emblemă a gastronomiei stradale japoneze, preparate și înghețată thailandeze și libaneze, plăcinte și dulciuri turcești și siriene, street food chinezesc și indian și, în premieră, preparate indoneziene. Vizitatorii pot lua acasă sosuri pentru rața Pekin, condimente rare pentru curry și masala, noori și wasabi pentru sushi dar și băuturi asiatice ca sake, lichiorurile Choya și berea Asahi. Și, desigur, ca la orice eveniment unde Turcia este invitată, cafeaua și ceaiul tradițional vor fi la discreție.

În plus, pasionații pot cumpăra ceaiuri și kimonouri din Japonia, cafea turcească, reviste manga, cărți și decorațiuni coreene, henna dar și cosmetice japoneze, indiene, indoneziene și coreene pe care nu le pot găsi uşor în Europa.

Se vor organiza şi concerte special dedicate acestor zile, parade de costume, competiţii de dans şi de recitaluri de muzică şi un concurs de kendama-mai precis finala concursului de kendama ZNDK 2018 unde cei mai buni jucători din România se vor întrece pentru titlu.

Programul de vizitare este: vineri, 16 noiembrie, 13:00 – 20:00, sâmbătă, 17 noiembrie și duminică, 18 noiembrie, 10:00 -20:00. Intrarea la festival este 10 lei/zi, iar copiii sub 5 ani au acces gratuit. Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

FOTO:UNSPLASH

FULLSCREEN
În acest weekend, la Asia Fest, eşti teleportat peste mări şi ţări! Ai cea mai frumoasă exerienţă asiatică!
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO