În prag de Halloween, în weekend avem...poteca dovlecilor fermecaţi

În prag de Halloween, în weekend avem...poteca dovlecilor fermecaţi
Citeste mai mult despre: Halloween, concurs, dovleci,
Data publicarii: 24 Octombrie 2018
Data actualizare: 24 Octombrie 2018
Pentru al şaselea an consecutiv, în Parcul Mogoșoaia, sunt așteptați, în prag de Halloween,  cei care vor să sculpteze dovleci și să îi transforme în "cele mai haioase personaje". 

Atelierul de dovlecit va avea loc duminică, începând cu ora 11:00. Pentru ore întregi se vor expune dovleci care mai de care mai artistici şi se vor pune la cale surprize – care mai de care mai înfricoşătoare. Dovlecii vor intra într-un concurs despre care puteţi afla mai multe detalii aici.

Concursul se va desfășura începând de duminică, 28 octombrie 2018, ora 11.00 și până sâmbătă, 3 noiembrie 2018, ora 12.00, ora la care se va închide votul.

Câștigătorii vor fi anunțați duminică, 4 noiembrie, în cadrul Festivității de Premiere, începând cu ora 15:00. De asemenea, premiile vor fi înmânate în cadrul aceleiași Festivități. 

Duminică, 28 octombrie în intervalul orar 11.00-19.00 pot fi înscriși în concurs dovlecii ce vor fi sculptați în cadrul evenimentului “Atelierul de dovlecit” precum și dovlecii sculptați acasă ce vor fi aduși și depuși de participanți la concurs duminică, 28 octombrie, până la ora 19.00.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

FOTO: UNSPLASH
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies