Încă un star Disney s-a stins din viață prematur. Nikita Pearl Waligwa avea doar 15 ani

Încă un star Disney s-a stins din viață prematur. Nikita Pearl Waligwa avea doar 15 ani
Nikita Pearl Waligwa (plan secund) a murit într-un spital din Uganda. FOTO: YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2020
Data actualizare: 16 Februarie 2020
Actrița Disney Nikita Pearl Waligwa, care a jucat alături de laureata premiului Oscar Lupita Nyong'o în filmul Queen of Katwe, avea o tumoare la creier.

Nikita Pearl Waligwa a primit cumplitul diagnostic în 2016, dar un an mai târziu medicii spuneau că e în afara oricărui pericol. Actrița de 15 ani s-a stins din viață, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, într-un spital din țara natală, Uganda, anunță presa ugandeză.

Familia ei s-a aflat mereu pe marginea prăpastiei. La scurt timp după ce fetei i-a fost depistată tumoarea, mama ei a fost diagnosticată cu cancer. Medicii i-au spus atunci că mai are de trăit doar două luni.

Din fericire, specialiștii s-au înșelat, iar Rachel Asiimwe Waligwa s-a vindecat. Ea a consierat că ceea ce i s-a întâmplat a fost un miracol.

Actrița Disney a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul Queen of Katwe, alături de laureata premiului Oscar Lupita Nyong'o. Filmul spune povestea unei fete ugandeze care își schimbă complet viața când descoperă șahul.

Reprezentanții școlii unde fata învăța au postat pe Twitter un mesaj de mângâiere pentru familia ei.

Nikita Pearl Waligwa nu e primul star Disney care se stinge prematur. Anul trecut, actorul Cameron Boyce a murit în somn, pe fondul unei crize de epilepsie.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Producătorii Oscarurilor au dezvăluit devreme numele vedetelor care au împărțit statuetele




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies