Interzisă în parcul de distracții pentru că avea pantalonii prea scurți! Cum arată ținuta

Interzisă în parcul de distracții pentru că avea pantalonii prea scurți! Cum arată ținuta
Citeste mai mult despre: bradley breedlove, parc,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Mai 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Bailey Breedlove, o femeie care locuiește în Oklahoma (SUA), a făcut public pe rețelele de socializare un caz cel puțin bizar: a fost dată afară dintr-un parc de distracții din cauza ținutei pe care o purta.

Potrivit tinerei, paznicii parcului au apostrofat-o public și i-au spus că perechea de pantaloni pe care o îmbrăcase este mult prea scurtă. Mai mult decât atât, Bailey Breedlove a fost obligată să părăsească parcul de distracții, chiar dacă ea se afla alături de fiica ei.

Deoarece nu a vrut să facă acest lucru, paznicii au chemat poliția, astfel că tânăra a fost dată afară din parc și a primit și o interdicție de a mai intra în acel loc timp de cinci ani.

„Polițiștii m-au bruscat și au țipat la mine că trebuie să îmi cumpăr altă pereche de pantaloni, dacă vreau să mai calc prin acel parc”, a spus Bailey Breedlove, care a postat pe internet și o discuție pe care a avut-o cu un om al legii.

@baileybreedlove970

##policeoftiktok ##sixflags ##frontiercity ##bodyshamingpolice ##trending ##donttellmewhattodo

♬ original sound - baileybreedlove970

Reprezentanții poliției și ai parcului afirmă însă că femeia doar a fost somată să își acopere părțile din corp care i se vedeau din cauza pantalonilor mult prea scurți, iar atunci ea a devenit agresivă, acesta din urmă fiind motivul pentru care a fost dată afară din parc și a primit interdiciția de 5 ani de a mai călca în acel loc.

După ce incidentul a devenit viral, Bradley Breedlove a postat pe TikTok un filmuleț prin care le arăta tuturor cât de scurți erau pantalonii pe care i-a purtat în acea zi.

@baileybreedlove970

##baileybreedlove ##shorts ##sixflags ##scandal ##trending

♬ The News - Arrested Youth

foto: captură TikTok

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies