Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului, detalii despre revenirea la starea de urgență: „Nu există”

Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului, detalii despre revenirea la starea de urgență: bdquo;Nu există
Citeste mai mult despre: coronavirus, ionel danca, starea de urgenta,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 28 Iulie 2020
Țara noastră pare că nu reușește să treacă peste perioada grea cauzată de pandemia de coronavirus, autoritățile anunțând zilnic cifre alarmante: peste 1.000 de români se infectează cu COVID-19.

Din cauza numărului mare de persoane care îmbolnăvesc, în spațiul public se vorbește tot mai des despre revenirea la starea de urgență, lucru negat recent de Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului Ludovic Orban, care a afirmat că momentan sunt analizate diverse măsuri, dar nu s-a vorbit despre carantinarea întregii țări.

Citește și

„Nu există, în momentul de față, o astfel de analiză cu privire la o situație care ar putea determina revenirea la starea de urgență. Sunt analizate diverse măsuri punctuale, care ar putea limita, la nivel local, zonal sau în funcție de un anumit interval orar, anumite activități în spațiile publice, tocmai pentru a nu afecta reluarea activităților economice. Economia trebuie să-și revină la normal. Revenirea la normalitate și asigurarea cadrului necesar pentru relansarea activităților economice este un obiectiv esențial pentru a ne putea desfășura activitățile în perioada următoare”, a spus, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Ionel Dancă.

foto: Agerpres

Vezi și: Ep.2: Cristian Onețiu – Turul României

FULLSCREEN
Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului, detalii despre revenirea la starea de urgență: „Nu există”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies