ÎPS Teodosie, mesaj către credincioși în legătură cu Covid-19: „Boala nu este o ficţiune, este o realitate”

ÎPS Teodosie, mesaj către credincioși în legătură cu Covid-19: Boala nu este o ficţiune, este o realitate
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Decembrie 2021
Data actualizare: 18 Decembrie 2021
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, s-a adresat credincioșilor într-o emisiune de la radio, îndemându-i să se protejeze în fața Covid-19. În opinia sa, „boala nu este o ficţiune, este o realitate”, mesaj pe care nu l-a mai transmis până acum.

ÎPS Teodosie și-a schimbat părerea despre Covid-19, îndemnând credincioșii să se păzească de boală. Arhiepiscopul Tomisului, cunoscut pentru mesajele de neîncredere lansate public în legătură cu măsurile anti-Covid, a dezvăluit la Radio Dobrogea că poți fi afectat de boală chiar și dacă nu crezi în ea.

Boala nu este o ficţiune, este o realitate, ţin să precizez pentru că mulţi spun nu cred în boală. Nu trebuie să crezi în boală, boala vine fără să crezi în ea, nu trebuie să crezi ca să vină”, a spus arhiepiscopul, care sâmbătă a participat la parastasul de 40 de zile al unui tânăr decedat de Covid-19.

A murit un tânăr care are parastas de 40 de zile de boala aceasta (...) Vin prietenii lui, m-am bucurat că el şi-a dorit, a avut o legătură spirituală cu mine, venea la rugăciune, s-a spovedit la mine, m-a rugat să am grijă de el, voia să aibă grijă de copii, de tineri, era foarte milos faţă de oamenii nevoiaşi”, a mai spus ÎPS Teodosie, conform News.ro.

El a lansat un apel și către politicieni, îndemându-i să ia măsuri care să nu-i dezbine pe români.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!