Ivan Patzaichin, omagiat de către Metrorex. O placă comemorativă a fost afișată la stația de metrou Ștefan cel Mare

Ivan Patzaichin, omagiat de către Metrorex. O placă comemorativă a fost afișată la stația de metrou Ștefan cel Mare
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 16 Septembrie 2021
Data actualizare: 16 Septembrie 2021
Omagiu adus marelui campion Ivan Patzaichin! O placă cu numele lui Ivan Patzaichin a fost afișată la stația de metrou Ștefan cel Mare, în apropierea complexului sportiv Dinamo. 

Metrorex a luat decizia de a-l omagia pe canotorul Ivan Patzaichin prin afișarea unei plăci comemorative în stația cea mai apropiată de Stadionul Dinamo, pe Șoseaua Ștefan cel Mare.

Placa, plasată joi, 16 septembrie, în locul menționat înfățișează o pagaie, anul nașterii, anul morții și numele campionului îndrăgit de români. Reprezentanții Metrorex a făcut și un anunț prin care au explicat decizia de a aduce acest omagiu. „E un omagiu discret pentru un campion discret”, au menționat reprezentanții Metrorex.

Cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, Ivan Patzaichin este nu doar unul dintre cei mai mari sportivi din România, ci și din întreaga lume, putând fi inclus, fără doar și poate, alături de nume importante precum Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Elisabeta Lipă, Simona Halep, Nicolae Dobrin sau Iolanda Balaș.

Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies