James Corden, critică dură la adresa lui Trump: ”America a fost luată ostatică de un nebun”

James Corden, critică dură la adresa lui Trump:  America a fost luată ostatică de un nebun
Citeste mai mult despre: revolta, Capitoliu, Donald Trump,
Data: 07 Ianuarie 2021
Pe fondul revoltelor șocante din Washington, D.C., James Corden a ținut un monolog sumbru în cadrul emisiunii ”Late Late Show”. 

Suporterii președintelui Donald Trump au pătruns în Capitoliul Statelor Unite pentru a protesta împotriva președintelui ales Joe Biden, ceea ce provocat moartea a patru oameni și rănirea altora. 

Citește și

Celebritățile de la Hollywood au inundat pur și simplu Twitter-ul pentru a condamna acțiunea, în timp ce James Corden (42 de ani) a deschis emisiunea cu un monolog în care îl face pe Trump ”nebun”.

”Chiar cred că America pe care oamenii o admiră încă mai există. America în care mulți visează să se întoarcă. A fost luată ostatică de un lunatic și de armata lui de nebuni, pentru ultimii patru ani. Dar asta o să se sfârșească în curând”.

Mai multe vedete au îndemnat politicienii să invoce cel de-al 25-lea amendament - care stipulează că vicepreședintele trebuie să preia controlul dacă președintele ”nu este capabil să-și exercite puterea și să-și îndeplinească sarcinile” - și să termine astfel mandatul lui Trump cu două săptămâni mai devreme. 

James Corden, care și-a obișnuit audiența să comenteze, în deschiderea emisiunii, într-un stil amuzant, evenimentele de peste zi, a venit de această dată cu un mesaj sumbru. 

”Azi, oameni din toată lumea se vor uita la aceste poze din Washington și se vor întreba ce Dumnezeu s-a întâmplat cu această măreață țară? 

... dar toate acestea se vor sfârși curând.

Pentru că peste două săptămâni , Joe Biden va fi învestit în funcția de președinte al Statelor Unite.

Azi a fost ultimul lor dans la cea mai nasoală petrecere pe care ne-o putem imagina. Vine schimbarea. Știința e reală. Chiar cred că ne așteaptă vremuri mai bune”.

Foto: Getty
 

FULLSCREEN
James Corden, critică dură la adresa lui Trump: ”America a fost luată ostatică de un nebun”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies